Betimmering Visual

De specialist in bedrijfswagenbetimmering

Wilt u een nieuwe laadvloer, zijwandbetimmering of wielkastbetimmering? Ieder merk bedrijfswagen kunnen wij inrichten met een op maat gemaakte laadruimtebetimmering. Waarom uw bedrijfsauto laten betimmeren? Het voorkomt krassen en/of deuken in de carrosserie, u kunt uw lading veilig en schadevrij vervoeren en uw bedrijfsauto heeft een professionele uitstraling.

Wat zijn gespecialiseerd in:

  • Laadvloeren
  • Zijwandbetimmering
  • Wielkastbetimmering
  • Kastinrichting op maat

Mogelijkheden laadvloeren


Betonplex laadvloer

De volledige laadvloer beschermen met een nette afgewerkte betonplex laadvloer van 9mm of 12mm? Al onze laadvloeren hebben een ideale pasvorm, zodat de volledige laadvloer is beschermd. 

Dubbele laadvloer van Aluca of Beks

Creëer extra orde en overzicht in uw bedrijfswagen en behoud een volledig vrije laadvloer middels een dubbele laadvloer. Wij werken met dubbele laadvloeren van de merken Aluca en Beks. 

Kunststof laadvloer

Star, stijf, slagvast en ultra licht. Dat zijn de meest opvallende karakteristieken van de kunststoffen vloerbetimmering. Door hun constructieve eigenschappen zijn de kunststofplaten bij uitstek geschikt voor de inrichting van bedrijfswagens. Er zijn verschillende kunststof laadvloeren beschikbaar die niet onder doen voor andere laadvloeren. Het grote voordeel is de enorme gewichtsbesparing. 

Wij kitten standaard alle vloeren die wij plaatsen rondom af. Dit voorkomt eventuele vochtophoping onder de vloer, wat bij houten vloeren kan leiden tot houtrot. Zo heeft u nog langer plezier van uw laadvloer. 

 

Mogelijkheden wielkastbetimmering


Houten wielkastbetimmering

Onze wielkastbetimmering wordt pasklaar geleverd als set voor de linker- en rechterwielkast. De wielkastbetimmering wordt standaard gemaakt van 12mm betonplex waarbij de hoeken rondom afgewerkt worden met een aluminium profiel. Het is ook mogelijk om een wielkastbetimmering te bestellen met een opstaande rand.

Kunststof wielkastbetimmering

Onze kunststof wielkastbescherming is gefabriceerd uit slagvast, UV-bestendig, ABS kunststof. De eenvoudig te plaatsen wielkastbescherming vormt een barrière tussen de laadruimte en de metalen wielkast van het voertuig. Op deze manier is uw voertuig beschermd tegen beschadigingen en voorkomt u roestvorming! De kunststof wielkastbescherming neemt nauwelijks ruimte in waardoor in kleine voertuigen nog een pallet past. Het is toepasbaar op de meest voorkomende bedrijfsvoertuigen tot 3,5 ton.

Mogelijkheden zijwandbetimmering


Houten zijwandbetimmering

Door gebruik te maken van  5 mm Fins berkenhout, wordt uw bus beschermd tegen krassen en deuken en voorkomt u deuken in de zijwanden van de bedrijfsauto. In combinatie met een goede laadvloer is de laadruimte van uw bedrijfswagen beschermd tegen krassen en deuken en, niet onbelangrijk, heeft uw bedrijfsauto een professionele uitstraling.

Lat om Lat zijwandbetimmering

Naast een gehele zijwandbetimmering kunnen wij uw laadruimte ook voorzien van een lat om lat betimmering. Hiervoor gebruiken wij vurenhouten latten. Ook is het mogelijk om de onderzijde te betimmeren met dichte platen en de bovenzijde half lat om lat te betimmeren.

Kunststof zijwandbetimmering

Star, stijf, slagvast en ultra licht. Dat zijn de meest opvallende karakteristieken van de kunststoffen zijwandbetimmering. Door hun constructieve eigenschappen zijn de kunststofplaten bij uitstek geschikt voor de inrichting van bedrijfswagens, er zijn verschillende kunststof platen beschikbaar. Kunststof zijwandbetimmering doet niet onder voor houten betimmering. Het grote voordeel is de enorme gewichtsbesparing. Informeer naar de mogelijkheden!

Een greep uit onze beschikbare materialen.

Neem contact met ons op.