fleet en wagenpark bmc

Fleet & wagenpark

Heeft u een wagenpark dat omgebouwd moet worden? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons Bedrijfswagens Modificatie Centrum! Wij hebben veel ervaring met het ombouwen van complete wagenparken en u kunt voor allerlei verschillende vraagstukken bij ons terecht! 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina. Een offerte opvragen doet u via de onderstaande knop.

Een greep uit onze afgeronde projecten.

Voor iedere branche hebben wij de juiste inrichting.

Iedere branche heeft zo zijn eigen wensen met betrekking tot de betimmering en inrichting van een bedrijfswagen. Kortom, alle type voertuigen en iedere branche bieden wij een passende oplossing. Wij beseffen ons dat u uw kostbare gereedschap, meetaparatuur en/of Festool koffers veilig en zonder schade wilt vervoeren. Daar spelen wij graag op in. Of het nu gaat om een bedrijfswageninrichting, een bedrijfswagenbetimmering, carrosseriebouw of accessoires, wij bieden altijd een maatwerkoplossing. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. 


Bouwnijverheid 

Denk onder andere aan: functioneel ingerichte bedrijfswagens (groot en klein), dubbele cabines en glaswagens.
 

Transport en logistiek

Denk onder andere aan: speciale Logistic Editions bestelwagens, bedrijfswagens met een cargolifter, CityBox, Load-Assist en koelwagens.
 

Horeca, detail- en groothandel

Denk onder andere aan: bedrijfswagens met een cargolifter, CityBox, Load-Assist en koelwagens.
 

Landbouw, bosbouw en visserij 

Denk onder andere aan: dubbele cabines en pick-ups.
 

Service en installatie

Denk onder andere aan: materiaalkasten.
 

Nood- en hulpdiensten

Denk onder andere aan: sneeuwschuivers, veeginstallaties, signaleringinstallaties en ondersteuningswagens.