092019 Audi A7-01.jpg

A7 Sportback

Vier ringen. Strakke lijnen.

 • Kopen v.a.

  € 90.771,-

 • Private lease v.a.

  € 1.366,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 1.181,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi A7 Sportback

Markant, onbetwistbaar, A7. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren.

De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

092019 Audi A7-02.jpg

Prettig, royaal, ruimtelijk

Wij zijn genereus omgegaan met ruimte. Met nog meer comfort en bewegingsvrijheid achterin, zonder gevolgen voor de kofferbak. Met optionele stoelverwarming vóór en achter en vooral: met een exacte en hoogwaardige afwerking die vakmanschap verraadt.

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

In het interieur van de A7 Sportback komen twee belangrijke eigenschappen naar voren: sportiviteit en topkwaliteit. Alle details, materialen en decoratielijsten benadrukken het topklasse design – van de basisversie via de design selection tot aan het S line pakket: premiumkarakter overal waar u kijkt.


 

Een druk op de knop. Zonder knoppen.

Minder knoppen, meer comfort. Het revolutionaire bedieningsconcept MMI touch response biedt de voordelen van een eenvoudige en intuïtieve bediening zoals met een smartphone. Dankzij haptische feedback zijn alle functies ook onder het rijden veilig te gebruiken. Dat is precies het beslissende voordeel van de MMI touch response-technologie: als u met uw vinger het scherm aanraakt, activeert u niet meteen een functie, want daarvoor moet u een lichte druk uitoefenen. Pas dan voelt u een mechanische impuls ter bevestiging en hoort u een klikgeluid. Dat is eenduidige feedback. Voor veilig rijden.

Een prettige ambiance en premium kwaliteit

Dit is altijd een bijzondere plek om te verblijven. In combinatie met de Audi design selection zijn comfortstoelen leverbaar, bekleed met sarderbruin leder Valcona en staalgrijze contrastnaden en piping. Deze voorstoelen passen zich optimaal aan uw lichaamscontouren aan. De nadrukkelijk gevormde zijwangen bieden in elke rijsituatie goede houvast. Naar wens zorgen stoelventilatie en ontspanning door massagefuncties voor nog meer zitcomfort. Zo ervaart u ten volle wat wij onder een prettige ambiance verstaan.

Voor elke smaak de juiste stijl

Stijl? Vast! Met de Audi design selection, waarin op harmonieuze manier bijzondere materialen en kleuren voor het interieur zijn gecombineerd. Bijvoorbeeld de schitterende decoratielijsten van naturel gevlamd achatgrijs berkenhout, geraffineerd aangevuld met sarderbruine kunstlederen interieurelementen met staalgrijze contrastnaden.

Uiting van sportiviteit

Het optionele S line pakket doet nog een schepje bovenop het atletische karakter van de Audi A7 Sportback. Als u een sportievere auto wenst, zult u waarderen wat u ziet, bijvoorbeeld het aan de onderkant afgevlakte multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel met zwart geperforeerd leder, decoratielijsten van geborsteld mat donker aluminium en edelstalen pedalen en voetsteun.

De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer.

Premium surround sound

Maak van uw Audi een rijdende concertzaal. Dat kan met het Bang & Olufsen Advanced Sound System met 3D-sound voor- en achterin. Negentien luidsprekers en 1.820 watt zorgen op elke zitplaats voor een overweldigende geluidsbeleving. De decente luidsprekers in de voorruitstijlen zorgen voor een ruimtelijk effect. De automatisch uitschuivende akoestische lenzen bovenin het dashboard helpen bij een exacte geluidsweergave. Speciale privacy-luidsprekers zorgen ervoor dat handsfree telefoongesprekken niet buiten de auto te volgen zijn.

Klimaat en comfort volgens uw wensen

De comfortairconditioning met vier klimaatzones is voor elke zitplaats afzonderlijk in te stellen. Intelligente sensoren herkennen of een stoel bezet is en passen de klimaatregeling aan persoonlijke wensen aan. Speciale filters beperken de hoeveelheid stofdeeltjes en verbeteren zo merkbaar het interieurklimaat. Met het Air Quality-pakket gaat de lucht er nog meer op vooruit. Inbegrepen zijn twee geuren en een ionisator, voor minder vermoeidheid en extra oplettendheid.

Verlichting digitaal geënsceneerd

De HD Matrix LED-koplampen maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting. De lampen van de A7 verwijzen naar het thema digitalisering: twaalf segmenten met smalle tussenruimtes zijn rechtop naast elkaar geplaatst, wat associaties oproept met binaire codes.
 

Verlichting als maatwerk

De optionele HD Matrix LED-koplampen zorgen voor een daglichtachtige en nauwkeurige verlichting van de weg, terwijl ze ook nog eens energiezuinig zijn en lang meegaan. Intelligente camera’s herkennen de omgeving en zetten de weg altijd in het juiste licht. Het LED-grootlicht wordt daarbij in afzonderlijke verlichtingssegmenten opgedeeld, die afhankelijk van de situatie aan of uit gaan of dimmen. Tegemoetkomende en vooruitrijdende voertuigen worden niet verblind en de gebieden ertussenin en ernaast worden optimaal verlicht. De verlichtingssegmenten nemen ook de bochtverlichting voor hun rekening: het focuspunt verschuift aan de hand van de routegegevens uit MMI navigatie plus.

Fel. Feller. Laser.

De optionele HD Matrix LED-koplampen met Audi laserlicht zijn de ideale lichtbron om ver vooruit te kunnen kijken. Het laserlicht is buiten de bebouwde kom en vanaf 60 km/h een aanvulling op het LED-grootlicht. Laserlicht is tien keer sterker en komt twee keer zo ver dan de gebruikelijke LED-technologie, terwijl het dertig procent minder stroom vergt. Optisch zijn de laserkoplampen te herkennen aan het X-vormige binnenwerk en een blauw element.

Een mooie afsluiting.

De doorlopende LED-lichtstrook in de charismatisch sculpturale achterkant levert een brede en nauwkeurige verlichting voor achteropkomend verkeer op. Tegelijkertijd is het voor die verkeersdeelnemers een optisch kunststukje. De futuristisch ogende dynamische animaties van de coming home-/leaving homefunctie maken van aankomst en vertrek een fascinerende belevenis.

Onze aanbevelingen

Inspirerende composities van lakkleuren en velgen, stijlvol gecombineerd en voor elke smaak gearrangeerd.

092019 Audi A7-14.jpg

Klassiek

Een puristische uitstraling, terughoudend chic, duidelijk stijlvol. De 20-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-V-design en de lakkleur Taifoengrijs metallic vormen een tijdloos elegante combinatie.

092019 Audi A7-20.jpg

Sportief

Benadruk het progressieve en sportieve karakter van uw Audi A7 Sportback. Dat kan met de 21-inch gegoten lichtmetalen velgen van Audi Sport in 5-V-spaak-ster-design, de lakkleur Firmamentblauw metallic en het S line exterieurpakket. Dit omvat onder meer speciale S-bumpers, achter met een mat titaanzwart diffusorgedeelte en chroomafwerking rond de uitlaatopeningen en over de diffusor.

092019 Audi A7-17.jpg

Markant

U kunt het dynamische karakter van uw Audi A7 Sportback extra kracht bijzetten, bijvoorbeeld door de 21-inch gesmede lichtmetalen velgen in 5-V-spaak-ster-design te kiezen in combinatie met een Tritonblauwe metallic lakkleur. Dan heeft u een bijzondere auto met opvallende kenmerken.

Mooi en dynamisch, S7 Sportback

De Audi S7 Sportback heeft een elegante uitstraling, levert dynamische prestaties en beschikt over een hoogwaardig interieur. Kortom, gevoel en verstand komen met deze auto volledig aan hun trekken. Bovendien geniet u in onze sportieve coupé van de nieuwste technologieën voor rijassistentie en infotainment.

Koersbepalend op alle wegen

Toekomstige moderne mobiliteit, nu al te ervaren. Maak kennis met de slimme assistentiesystemen en geautomatiseerde rijfuncties voor een nieuw tijdperk. Zet de volgende stap op weg naar piloted driving in deze digitale tijd.

De vormtaal van een nieuwe generatie

De nieuwe A7 Sportback is een hommage aan sportieve elegantie. Hij vertolkt een nieuwe designtaal die gerust avantgardistisch genoemd mag worden. Scherpe lijnen en een coupésilhouet zorgen voor dynamiek met een eigen verhaal. De lampen met unieke A7 signatuur benadrukken het progressieve exterieurkarakter. Vanaf de ver naar achteren geplaatste voorruitstijlen loopt het dak strakgespannen over de atletische carrosserie en komt uit in een charismatisch sculpturale achterkant met doorlopende LED-lichtstrook. Een bijzondere verschijning, die ook stilstaand indruk maakt.

A7 Sportback

Contact
Kan ik u helpen?