HP Oranje

Jouw Volkswagen, is de sleutel tot Oranje!

Op 11 juni gaat alsnog het UEFA EURO 2020 van start. Met publiek én in Amsterdam. Volkswagen is officieel trotse supporter van alle Oranje-fans én duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Daarom zijn wij in de unieke positie om kaarten weg te geven voor de poulefase wedstrijden van Oranje in de Johan Cruijff Arena en mogen kinderen de officiële wedstrijdbal op de middenstip leggen. Jouw Volkswagen, is de sleutel tot Oranje! Samen juichen we het Nederlands Elftal naar de finale op 11 juli. Doe je mee?

Private Lease EK Actie

Sluit tussen 1 en 25 mei een Private Lease contract af voor een Volkswagen bij Century Autogroep en ontvang twee tickets voor een EK wedstrijd van Oranje! Zo rijd je de Polo nu tijdelijk al vanaf slechts €299,- per maand. Of de 100% elektrische Volkswagen ID.3 al vanaf slechts €439,- per maand!

Er zijn landelijk tickets beschikbaar voor maar 400 Private Lease contracten, dus wees er snel bij, want OP=OP! De eerste 400 getekende contractanten ontvangen binnen 4 werkdagen een e-mail vanuit Volkswagen Nederland, met daarin de bevestiging van de twee tickets.

APK EK Winactie

Ook jouw APK is 'De Sleutel tot Oranje'. Plan een APK in mei 2021 voor je Volkswagen bij één van onze vestigingen en maak kans op 2 kaarten voor één van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal in Amsterdam in juni 2021.

Hoe kan je winnen? Stap 1: Laat jouw Volkswagen APK keuren in de maand mei bij één van onze service vestigingen. Stap 2: Nadat jouw Volkswagen APK gekeurd is, vul je het formulier in op de site van Volkswagen Nederland om kans te maken op de EK tickets. Je krijgt per e-mail bericht, wanneer je gewonnen hebt!

Gezocht: Wedstrijdbaljongen of -meisje!

Doe jij ’m onder je arm? De officiële EK wedstrijdbal! De bal waar het Nederlands elftal vanaf 13 juni hopelijk heel vaak mee gaat scoren. Maar vóór de wedstrijd begint, moet iemand ’m bewaken en veilig naar de middenstip brengen. Heb jij het in je? Bewijs het maar, laat je van je coolste kant zien!

Hoe wordt ik Wedstrijdbaljongen of -meisje?

  • Haal een Volkswagen UEFA EURO 2020 voetbal bij ons in de showroom, bestel er één online of pak je eigen bal en teken het Volkswagen logo erop.
  • Maak een foto of video waarin je laat zien hoe jij de bal vasthoudt en bewaakt. Zo bewijs je dat jij het coolste Wedstrijdbaljongen of -meisje van Nederland bent.
  • Upload jouw foto of video op de speciale actiepagina (via volkswagen.nl), vul het formulier in en wie weet leg jij dit EK de bal op de middenstip tijdens een wedstrijd van Oranje in Amsterdam.
  • Uiteraard leg je niet alleen de bal op de middenstip, maar kijk je daarna samen met je familie de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena (4 tickets).

Voorwaarden

  • UEFA heeft als vereiste dat het Wedstrijdbaljongen of -meisje tussen de 10 en 14 jaar oud is.
  • Ouders moeten toestemming geven voor deelname.
  • Je kunt Wedstrijdbaljongen of -meisje worden voor de EK wedstrijd van Oranje op 13 en 21 juni 2021 in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.
  • Opgeven kan t/m 18 mei 2021.

Wil je daarnaast kans maken op een gesigneerd shirt van FC Emmen? Meld je dan meteen bij Volkswagen Emmen aan in de showroom voor de FC Emmen Shirt Winactie. Dit kan middels de QR-cde naast de bak met ballen!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!