Economy service voor bedrijfswagens. Nu bij Century !

Bespaar aanzienlijk op uw onderhoudskosten met 100% Volkswagen kwaliteit!

Speciaal voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie

Een Volkswagen bedrijfswagendealer is voordeliger dan u denkt.

Speciaal voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Uw voordelen:

  • Lage prijzen voor onderhoud en reparatie
  • Voordeel met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen
  • 2 Jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Mobiliteitsservice - gratis pechhulp in Europa
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gratis zomer- en wintercheck

 

Basis Onderhoud:                       

    Caddy    

       Transporter

      Crafter

Longlife Onderhoudsservice

tabel_17.jpg

tabel_18.jpg

tabel_19.jpg 

Extra onderhoudspakketten:

Uitgebreide inspecties € 25 € 25 € 25
Interieurfilter vervangen € 35 € 35 € 35
Luchtfilter vervangen € 35 € 35 € 35
Brandstoffilter vervangen € 60 € 95 € 60
Remvloeistof verversen € 50 € 50 € 50
Versnellingsbakolie verversen € 185 - -


Wanneer welk onderhoudspakket aan het basis onderhoud moet worden toegevoegd, is afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto.
 

De voordelen van Economy Service

Lage prijzen voor onderhoud en reparatie.

Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd krijgen oudere bedrijfswagens te maken met extra werkzaamheden en kosten. Zoals het vervangen van een luchtfilter of het verversen van de remvloeistof. Of reparatie van remschijven en schokbrekers. Met Economy Service profiteert u van lage prijzen op onderdelen en werkzaamheden. En niet onbelangrijk, uw bedrijfswagen wordt vakkundig gerepareerd of onderhouden door de echte specialist!

Voordeel met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen.

Kiest u voor Economy Service, dan kiest u voor Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen. Dit is 100% Volkswagen kwaliteit, maar voordeliger dan Originele Onderdelen. Onze service adviseur kan precies aangeven voor welk onderhoud en reparaties Economy Onderdelen beschikbaar zijn.

 

2 Jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Met Economy Service krijgt u 2 jaar garantie op de onderdelen én bijbehorende werkzaamheden. Dit geldt dus zowel voor onderhoud en reparatie met Originele Onderdelen als Economy Onderdelen.

 Mobiliteitsgarantie in Europa.

Ook bij Economy Service heeft u recht op Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie. Hierdoor bent u na onderhoud of reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen bedrijfswagendealer, of een andere professionele hulpverlener.

Gratis APK bij onderhoud.

Combineert u uw Algemene Periodieke Keuring (APK) met een Economy Service onderhoudsbeurt, dan is de APK gratis. Inclusief roetmeting en afmeldkosten.

 

Gratis zomer- en wintercheck.

Ongehinderd profiteren van uw bedrijfswagen in zomer en winter? Doe de zomer- en wintercheck bij uw dealer, helemaal gratis.

 

 

*Prijzen zijn exclusief BTW.