Houd jouw auto warm tijdens de koude wintermaanden!

Century Autogroep is 'the place to be' voor jou en jouw auto tijdens de koude wintermaanden. Je profiteert tijdens de Century Autogroep Wintercheck Maanden tot 28 februari namelijk van enorm veel wintervoordeel. Laat jouw auto kosteloos checken, profiteer van enorm veel voordeel op wintersets en kleed jouw auto warm aan met extra scherp geprijsde winteraccessoires.

De Century Autogroep Wintercheck

Wil jij er zeker van zijn dat jij en jouw auto veilig onderweg zijn tijdens de wintermaanden? Kom dan langs voor de volledig kosteloze Century Autogroep Wintercheck. Wij controleren jouw auto op een aantal cruciale punten en komen daarna met een advies op maat, plus een volledig vrijblijvend voorstel. Zo weet jij precies waar jouw auto aan toe is. Daarnaast maak je, wanneer je jouw auto in de maand december langsbrengt voor de Century Autogroep Wintercheck, ook nog eens kans op een dag lang rijden in de volledig elektrische Volkswagen ID.3 en ontvang jij een ambachtelijke banketstaaf cadeau. 

De Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA & VW Bedrijfswagens Winterchecks

Ook is het mogelijk om bij ons de Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagens Winterchecks uit te laten voeren. Voor slechts €20 controleren wij jouw auto op een aantal belangrijke punten. De controlepunten zijn hetzelfde als bij de kosteloze Century Autogroep Wintercheck. Als extra vullen wij ook, waar nodig, de vloeistoffen in jouw auto bij. Daarnaast ontvang je altijd een leuke 'give-away', zoals een ŠKODA Opbergbox of een Volkswagen T1 Tas. Met de Winterchecks voorkom je hoe dan ook vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in.

De Beste Wintermatties

Wintersets en rubberen mattensets zijn de beste wintermatties! Daarom ontvang je nu bij aanschaf van een winterset volledig kosteloos een rubberen mattenset voorzijde cadeau en profiteer je bij aankoop vanaf twee winterbanden van gratis montage!  Zo zijn zowel jij als jouw auto 100% klaar voor de wintermaanden. Hier houdt het echter nog niet op. De eerste opslagperiode voor jouw banden is namelijk bij aanschaf van een nieuwe winterset ook volledig kosteloos.

Wij maken het jou graag zo eenvoudig mogelijk. Kies via de onderstaande knop eenvoudig jouw merk en jouw winterset naar keuze. Wanneer je dit hebt gedaan kun je in een paar klikken jouw splinternieuwe winterset afrekenen en meteen een werkplaatsafspraak maken bij Century Autogroep. Makkelijk toch?! 

Scherp geprijsde Winteraccessoires

Bij Century Autogroep doen wij er alles aan om jouw auto, ook in de koude wintermaanden, te laten stralen. Daarom hebben wij voor jou een groot aantal winteraccessoires afgeprijsd. Van wintersets en rubberen mattensets tot dakdragers en ski- / snowboardhouders. Zo is jouw auto weer klaar om gezien te worden!

Heb je vragen over één van de bovenstaande acties? Neem dan gerust contact met ons op!