Volkswagen-Bedrijfswagens-Economy-Service-Header-23.webp

Economy Service bij Century Autogroep

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar? 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen

Is jouw Volkswagen bedrijfswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je altijd 15% voordeel op onderhoud en de vervanging van bijvoorbeeld remmen en de distributieriem met Economy Service. Altijd gedaan door speciaal opgeleide Volkswagen monteurs, die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en de veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Economy Service. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Vul je kenteken en de kilometerstand van je bus in om een zo goed mogelijk onderhoudsadvies met indicatie van de bijbehorende onderhoudsprijzen te zien.

Voordelen van Economy Service

4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Onderhoud door gekwalificerde monteurs

Omdat de ene bedrijfswagen de andere niet is. Omdat slimme technieken vragen om slimme vakmensen. En… omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen. Daarom wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Veelgestelde vragen Economy Service

Vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden1. Het voordeel komt tot stand door gebruik van Economy Parts, dit zijn originele Volkswagen onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Aangezien het betreffende Volkswagen model al een aantal jaren geleden is geïntroduceerd worden de ontwikkelingskosten van de onderdelen voordeliger wat verwerkt wordt in de Economy Service consumentenadviestarieven. Daarnaast hoeft de Volkswagen-dealer minder investeringen te doen in onder andere werkplaatsapparatuur en opleidingen aangezien de betreffende Volkswagen al enige tijd geleden is geintroduceerd, het voordeel van de lagere investering is eveneens in de Economy Service consumentenadviestarieven verwerkt.

De boordcomputer van je Volkswagen bedrijfswagen geeft altijd ruim van te voren aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden. Het advies is om dan ook een afspraak te maken met de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer. Welk type onderhoud je Volkswagen nodig heeft is afhankelijk van het model en leeftijd van de auto. Over het algemeen geldt dat alle modellen voor 2013 op een Long Life onderhoudsinterval staan. Dit betekent dat je een onderhoudsbeurt uit moet laten voeren bij max 2 jaar óf een maximaal kilometrage. De nieuwere modellen vanaf 2013 kennen twee losse onderhoudscomponenten, namelijk een serviceinspectie en een olieservice. Gemiddeld genomen moet de service inspectie elk jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage uitgevoerd worden en de olieservice elke twee jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage. 

Vervelend dat het kenteken niet herkend wordt. Je kunt ten alle tijden met de dealer contact opnemen om de exacte onderhoudsprijs op te vragen voor je Volkswagen bedrijfswagen.

Er zijn veel verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor onderhoud of een reparatie. Eén ding wat met zekerheid gesteld kan worden is dat de Volkswagen technici speciaal getraind zijn om onderhoud of een reparatie uit te voeren aan jouw Volkswagen. Hiervoor hebben ze altijd de voorgeschreven gereedschap tot hun beschikking, de laatste software-updates en wordt er gewerkt met originele onderdelen. Zo blijft de veiligheid en kwaliteit gewaardborgd, iets wat wij het belangrijkste vinden. De vraag is wat kwaliteit en veiligheid jou waard is. Met onze tariefstelling veronderstellen wij dat met alle voordelen meegerekend, zoals gratis pechhulp en 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen, onze tarieven scherp geprijsd zijn. Ook services zoals APK (€ 25) of een band vervangen (€ 21) is de Volkswagen-dealer in vele gevallen vaak goedkoper dan een fastfitter of universeel autobedrijf.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Altijd-Door-Service-garantie-4-jaar-website.webp

✔️ 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen

Omdat een buitengewone bus buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je bus? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
 • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
 • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
 • Reparatie door Volkswagen experts
 • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats
Altijd-Door-Service-pechhulp-website.webp

✔️ Binnen 2 uur weer op weg bij pech

Omdat je bedrijf nooit stilstaat. Omdat je geen klant wilt laten wachten. En… omdat je gewoon best wel ongeduldig bent. Daarom is er de 24/7 gratis pechhulp. We zijn binnen een uur bij je. Binnen twee uur rij je weer vrolijk verder. En lukt reparatie niet binnen de tijd? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je bus in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Pech? We komen eraan.

Binnen 2 uur weer op weg bij pech. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Krijg 24/7 gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Binnen 2 uur geholpen
 • Gratis vervangend vervoer
  (bekijk de voorwaarden)
 • Ook geholpen bij ruitschade
Altijd-Door-Service-technici-website.webp

✔️ Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs

Omdat de ene bedrijfswagen de andere niet is. Omdat slimme technieken vragen om slimme vakmensen. En… omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen. Daarom wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Speciaal opgeleide merkmonteurs
 • Specifieke kennis van technieken Volkswagen Bedrijfswagens
 • Vaardigheden om te werken met geavanceerd gereedschap
 • 100% gecertificeerd
Altijd-Door-Service-haal-en-brengservice-website.webp

✔️ Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus

Omdat het een gekkenhuis is op de zaak. Omdat een bezoek aan de garage eigenlijk nooit goed uitkomt. En… omdat je gewoon door wilt met je werk. Daarom is er de haal- en brengservice. Of het nu bij je bedrijf, thuis of op locatie is: wij halen je bus op en brengen ’m natuurlijk ook weer terug. Ga gerust door met je werk.

Je bus opgehaald en terug tijdens je klus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Altijd-Door-Service-kleine-reparaties-website.webp

✔️ Direct geholpen bij kleine reparaties

Omdat je maar heel even tijd kunt maken. Omdat je snel weer verder wilt. En… omdat je jouw klanten gewoon niet wilt laten wachten. Daarom doen wij reparaties van maximaal één uur er gewoon tussendoor, zonder afspraak. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kan jij doorwerken. Kleine reparatie? We gaan direct aan de slag.

Direct geholpen bij kleine reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Geen afspraak bij kleine reparaties
 • Geldt voor reparaties van maximaal één uur
Altijd-Door-Service-afgesproken-tijd-website.webp

✔️ Klaar op de afgesproken tijd

Omdat we je niet graag laten wachten. Omdat we weten hoe belangrijk je bus voor je is. En… omdat afspraak gewoon afspraak is. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is. Zelfs als we na sluitingstijd moeten doorwerken. Zijn we tóch niet op tijd klaar, dan bellen we je direct. Je bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je afgeleverd of je krijgt gratis vervangend vervoer. Daar doen we niet moeilijk over.

Je bus klaar op de afgesproken tijd. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Reparatie of onderhoud altijd op tijd klaar
 • Tóch niet op tijd? Dan bellen we direct

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.