2206-skoda-tour-acties-0.png

ŠKODA Private Lease Deals bij Century Autogroep

Vanaf € 349 p/m*

Bekijk snel

De voordelen van ŠKODA Private Lease

Stel je auto volledig naar jouw eigen wensen samen

Zeg kosteloos op bij onverwachte situaties zoals werkloosheid

Geen schadevrije jaren? Dat heeft geen invloed op de leaseprijs

Alles is inbegrepen! Je betaalt alleen de brandstof of het opladen

Wat is inbegrepen?

Wel inbegrepen

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade en reparaties
 • Verzekering met all risk dekking
 • BTW
 • Wegenbelasting
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Onderhoud bij merkdealer
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Minder gereden kilometers terugbetaald

Niet inbegrepen

 • Brandstof / Opladen
 • Boetes
 • Tol(kosten)
 • Auto wassen

Wat betekent Private lease voor jou?

skoda-kamiq-05.jpg

Private lease voor jouw

De één rijdt liever rond in een rode SCALA, de ander steelt het liefst de show met onze blauwe OCTAVIA COMBI. Voor elk moment, voor elke wens en voor elke liefhebber van lichtmetalen velgen hebben wij een ŠKODA die het beste bij je past! Want ook al rijd je elk jaar drie keer naar Frankrijk of is dit je eerste auto, met ŠKODA Private lease ben je verzekerd van vele mooie kilometers.

2109-SEAT-scala-07.jpg

Op zoek naar je eerste auto?

Maar geen geld voor een grote investering? Kies voor gemak en rij voor een vast bedrag per maand de ŠKODA naar jouw wens! Alle kosten zoals reparaties en verzekering zijn inbegrepen, het enige wat je betaalt is de brandstof, boetes, tol en wasmiddel om je auto mee te poetsen. Let wel op, je leasecontract wordt geregistreerd bij het BKR en kan dus van invloed zijn op bijvoorbeeld je hypotheekaanvraag.

2109-skoda-octavia-combi-19.jpg

Rijd je al in een (lease)auto?

Top! Dan ontbreekt alleen nog jouw favoriete ŠKODA. Rij morgen weg in jouw nieuwe droomauto en maak het komende jaar al de eerste 10.000 kilometer. Rijd je meer of minder? Dan maken we een transparante berekening. En als je nog een auto thuis hebt staan, kom dan gerust langs! Dan bepalen wij samen de inruilwaarde.

2101-ŠKODA-Private-Lease-04.jpg

Heb je een eigen bedrijf?

Dan arriveer je natuurlijk geheel in stijl bij de klant met jouw Private lease ŠKODA. De Private lease overeenkomst staat ook gewoon op jouw naam. niet op dat van je bedrijf. En in plaats van een loonstrook, vragen we een kopie van de aangifte inkomstenbelasting. Easy peasy!

2201-private-lease-actie-ENYAQ-13.jpg

Ontvang je een mobiliteitsbudget?

Stel dan jouw auto samen van alle verschillende kleuren en opties die er zijn. En mocht je toch plots zonder baan komen te zitten, dan gaan we samen kijken naar je nieuwe financiële situatie. Stel het lukt je niet om de maandprijs te betalen, dan kan het contract kosteloos worden beëindigd.

Veelgestelde vragen

 1. Je kunt jouw ŠKODA helemaal zelf samenstellen!
 2. Onze prijzen zijn transparant! Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!
 3. Wij regelen alles voor je. 
 4. Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.
 5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!
 6. Als je niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen omdat je je baan bent kwijtgeraakt of arbeidsongeschikt raakt kun je je contract kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra!
 7. Ook in geval van scheiding kun je je contract kosteloos beëindigen wanneer je de lasten niet meer kunt dragen.
 8. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer je over je kilometerbundel heengaat, de kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend. En de kilometers die je minder hebt gereden worden aan jou uitbetaald.
 9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.
 10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.

Het ŠKODA Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

ŠKODA Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij ŠKODA Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op.

Inruil is mogelijk. Wij kunnen een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. ŠKODA Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.

Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.

ŠKODA Private Lease en ŠKODA Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.

Keurmerk private lease

* Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.