Over Zakelijke Shortlease

Denkt u aan Zakelijke Shortlease bij Century Shortlease? Met Zakelijke Shortlease kiest u altijd uit de nieuwste modellen die direct leverbaar zijn, kunt u rekenen op flexibele voorwaarden, profiteert u van lage maandtarieven en heeft u zekerheid over uw mobiliteitskosten. Hieronder leggen wij u alles uit over Zakelijke Shortlease.

Wat houdt Zakelijke Shortlease in?

Als u besluit om een auto te gaan leasen, dan sluit u over het algemeen een leasecontract af voor een vaste periode. Het kan voorkomen dat uw auto, om diverse redenen, eerder ingeleverd moet worden. Dit is vaak wel mogelijk, maar dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Wij begrijpen dat u daar niet op zit te wachten. Met Zakelijke Shortlease bij Century Shortlease kunt u al een auto leasen met een looptijd van één maand en profiteert u, na afloop van uw contract, van een opzegtermijn van één dag.

U kiest hiermee voor gemak en flexibiliteit. Tevens bieden wij transparante tarieven, gedegen advies en de nieuwste modellen van betrouwbare merken. Wanneer de afgesproken contractuele periode van uw Zakelijke Shortlease contract afgelopen is, is het mogelijk om door te blijven rijden in uw leaseauto. Wanneer u de auto toch wenst in te leveren na de afgesproken contractuele periode, dan hanteren wij een opzegtermijn van 5 werkdagen. 

volkswagenid445

De voordelen van Zakelijke Shortlease

 • ontwerp-zonder-titel-1

  U kunt in een jong gebruikte auto rijden zonder hiervoor een grote investering te doen en risico's te lopen.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  U ontvangt één factuur per maand. waardoor u weinig administratie heeft.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  Onze auto's kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  Vermogensonttrekking uit uw bedrijf is niet nodig, waardoor uw liquide middelen in stand blijven en ingezet kunnen worden voor andere investeringen.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  U wordt niet BKR-geregistreerd.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  U kunt al Zakelijk Shortleasen met een looptijd van één maand en een opzegtermijn van één dag.

 • ontwerp-zonder-titel-1

  Shortleasen bij Century Shortlease gebeurt altijd op basis van Full Operational Lease. U hoeft alleen nog te tanken of te laden!

Wat is bij het Zakelijke Shortlease contract inbegrepen?

Onze Zakelijke Shortlease contracten zijn op basis van Full Operational Lease. Dat betekent dat de verzekering, het onderhoud, de bandenwissels, de rente en vrije kilometers bij het contract zijn inbegrepen. Het enige dat u nog moet doen is tanken of uw elektrische auto opladen. Zo weet u op voorhand precies wat u kunt verwachten en loopt u niet tegen onvoorziene kosten aan. 

Altijd rijden in de nieuwste auto’s

Bij Century Shortlease rijdt u altijd in de nieuwste modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens. Zo bent u verzekerd van kwalitatief zeer goede auto’s en zit er altijd wel een auto bij die voldoet aan uw wensen. Van kleine stadsauto tot een volwaardige SUV, alles is mogelijk met Zakelijke Shortlease bij Century Shortlease. U heeft vanzelfsprekend de keuze uit een auto met een volledige verbrandingsmotor, een auto met een hybride motor of een volledig elektrische auto. Al onze auto’s zijn binnen 24 uur beschikbaar, waardoor u snel kunt rijden in de door u gewenste auto.

Benieuwd naar ons aanbod? Via de onderstaande knop kunt u ons volledige aanbod bekijken.

Voor wie is Zakelijke Shortlease geschikt?

Zakelijke Shortlease is bij uitstek geschikt voor werknemers met een tijdelijk contract, voor (startende) zelfstandige ondernemers en als voorloopauto. Zakelijke Shortlease leent zich daarnaast uitstekend voor organisaties met een flexibele vervoersbehoefte die niet vast willen zitten aan een langlopend leasecontract. Met Zakelijke Shortlease beperkt u de financiële risico’s en voorkomt u torenhoge afkoopboetes.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen:

 • Voor ZZP'ers en startende ondernemer is dit een zeer geschikt leasevorm. U krijgt geen hoge boete op het moment dat u uw auto wilt inleveren.
 • Zakelijke Shortlease is iets voor u wanneer u te allen tijde in de nieuwste auto's wilt rijden.
 • Indien u meerdere auto's wilt proberen leent Zakelijke Shortlease zich daar perfect voor.
 • Gaat u een eerste arbeidsovereenkomst aan, dan is deze vorm van leasen zeer gunstig. Mochten u en de werkgever niet bij elkaar passen dan is er geen sprake van een langdurig leasecontract.


Goed om te weten
Voor wij een Shortlease aanvraag goedkeuren, doen wij altijd eerst een kredietcheck om te bepalen of de gegevens in de aanvraag voldoen aan onze eisen.