zakelijke banner

Shortlease op maat

Bent u benieuwd naar de extra mogelijkheden die wij bieden voor Shortlease? Century Shortlease maakt veel mogelijk!

Uw toekomstige auto kan door ons volledig naar wens worden samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve S line-uitvoering, met zwarte exterieur accenten en geblindeerde ramen. Gaat uw voorkeur uit naar het (volledig) wrappen van een auto met bijvoorbeeld de reclame van uw bedrijf erop, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Hieronder vertellen wij over onze mogelijkheden.

Wrappen

Wij bieden de mogelijkheid om de auto die u wilt Shortleasen, te wrappen in kleur naar keuze.

Deze Audi e-tron Sportback hebben wij voorzien van een zeer bijzondere Wrap in de kleur Moss Green Matt.

Leder inbouw

Heeft u een auto op het oog, maar is de bekleding niet uw smaak? Geen probleem, wij kunnen de auto ook achteraf voorzien van een schitterend lederen interieur.

Bestickering

De bestickering van uw bedrijfs- of personenauto is essentieel voor de reclame van uw bedrijf op de weg. Laat de bestickering door ons regelen en kom goed voor de dag bij uw klanten.

Lichtmetalen velgen

Zijn de originele velgen niet stoer genoeg? Of mag het een maatje groter? Cemtury Shortlease maakt het mogelijk om een andere set wielen te monteren onder de auto die u graag wilt Shortleasen.

Speciale uitvoeringen

Bent u geïnteresseerd in een bijzondere, rijk uitgeruste of sportieve auto?

We hebben een aantal mooie voorbeelden uitgelicht op onze Shortlease Specials pagina.

Ramen blinderen

Heeft u een mooi model op het oog, maar heeft dit type geen geblindeerde ramen? Wij bieden de mogelijkheid dit volledig voor u te verzorgen!

Spuitwerk

Wij verzorgen ook spuitwerk, zoals bijvoorbeeld logo's of bumperdelen in kleur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.