Ontwerp zonder titel (4)

Over Century Privé Abonnement

Denkt u aan een Century Privé Abonnement? Met een Century Privé Abonnement kiest u altijd uit de nieuwste modellen die direct leverbaar zijn, kunt u rekenen op flexibele voorwaarden, profiteert u van lage maandtarieven en heeft u zekerheid over uw mobiliteitskosten. Hieronder leggen wij u alles uit over Century Privé Abonnement.

Wat houdt Century Privé Abonnement in?

Als u besluit om een auto te gaan leasen, dan sluit u over het algemeen een leasecontract af voor een vaste periode. Het kan voorkomen dat uw auto, om diverse redenen, eerder ingeleverd moet worden. Dit is vaak wel mogelijk, maar dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Wij begrijpen dat u daar niet op zit te wachten. Met Century Privé Abonnement kunt u al een auto leasen met een looptijd van één maand en heeft u de mogelijkheid om uw contract dagelijks op te zeggen.

U kiest hiermee voor gemak en flexibiliteit. Tevens bieden wij transparante tarieven, gedegen advies en de nieuwste modellen van betrouwbare merken. Wanneer de afgesproken contractuele periode van uw Century Privé Abonnement afgelopen is, is het mogelijk om door te blijven rijden in uw leaseauto. Wanneer u de auto toch wenst in te leveren na de afgesproken contractuele periode, dan hanteren wij een opzegtermijn van 5 werkdagen. 

skodaenyaqivsportline11-2

De voordelen van Century Privé Abonnement

 • Blauw Vintage Merk Logo

  U kunt in een jong gebruikte auto rijden zonder hiervoor een grote investering te doen.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  De verzekering, het onderhoud, de bandenwissels, de rente, de vrije kilometers, BTW en wegenbelasting zijn bij het contract inbegrepen.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  Onze auto's kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  U wordt niet BKR-geregistreerd.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  U kunt al een Century Privé Abonnement aflsuiten met een looptijd van één maand.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  Uw leasecontract is per dag opzegbaar.

 • Blauw Vintage Merk Logo

  U beperkt het nemen van financiële risico's

Wat is bij het Century Privé Abonnement inbegrepen?

Onze Century Privé Abonnement zijn op basis van Full Operational Lease. Dat betekent dat de verzekering, het onderhoud, de bandenwissels, de rente, vrije kilometers, BTW en wegebelasting bij het contract zijn inbegrepen. Het enige dat u nog moet doen is tanken of uw elektrische auto opladen. Zo weet u op voorhand precies wat u kunt verwachten en loopt u niet tegen onvoorziene kosten aan. 

Altijd rijden in de nieuwste auto's

Met een Century Privé Abonnement rijdt u altijd in de nieuwste modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens. Zo bent u verzekerd van kwalitatief zeer goede auto’s en zit er altijd wel een auto bij die voldoet aan uw wensen. Van kleine stadsauto tot een volwaardige SUV, alles is mogelijk met een Century Privé Abonnement. U heeft vanzelfsprekend de keuze uit een auto met een volledige verbrandingsmotor, een auto met een hybride motor of een volledig elektrische auto. Al onze auto’s zijn binnen 24 uur beschikbaar, waardoor u snel kunt rijden in de door u gewenste auto.

Benieuwd naar ons aanbod? Via de onderstaande knop kunt u ons volledige aanbod bekijken.

Voor wie is een Century Privé Abonnement geschikt?

Een Century Privé Abonnement is bij uitstek geschikt als voorloopauto. Century Privé Abonnement leent zich daarnaast uitstekend voor mensen die niet vast willen zitten aan een langlopend leasecontract. Met Century Privé Abonnement beperkt u de financiële risico’s en voorkomt u torenhoge afkoopboetes.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen:

 • Century Privé Abonnement is iets voor u wanneer u te allen tijde in de nieuwste auto's wilt rijden.
 • Indien u meerdere auto's wilt proberen leent Century Privé Abonnement zich daar perfect voor.


Goed om te weten
Voor wij een Century Privé Abonnement aanvraag goedkeuren, doen wij altijd eerst een kredietcheck om te bepalen of de gegevens in de aanvraag voldoen aan onze eisen.