Private lease zekerheden

De 5 zekerheden van Private Lease bij Century Autogroep

Je droomauto rijden zonder aanbetaling of betaling van borg! Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Je hoeft bij Private Lease via Century Autogroep geen schadevrije jaren aan te tonen er is een vast verzekeringstarief. Een alles-in-1 maandbedrag exclusief brandstof en eventuele boetes. Het is mogelijk om je auto, die je eventueel inruilt, cash op je rekening te krijgen. 

Verzekering

Onze 5 zekerheden van Private Lease

 • check

  Eerlijke voorwaarden

  De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

 • check

  Compleet product

  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

 • check

  Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  De leasemaatschappij gaat samen met je bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kan betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen, zo kom je niet in de financiële problemen.

 • check

  14 dagen bedenktijd

  Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Je kan zonder problemen op je keuze terugkomen. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd op je private lease auto bij Century Autogroep.

 • check

  Zekerheid bij klachten

  Een eventueel geschil wordt snel en professioneel opgelost.