Verhuizing Servicevestigingen Century Autogroep

Als mobiliteitsaanbieder van de toekomst blijven wij in beweging en willen wij de klant de best mogelijke klantervaring bieden. Wij hebben een veelzijdig aanbod op de locaties en door deze schaalgrootte creëren wij nog meer flexibiliteit voor u als klant in onze werkplaatsplanning. Daarnaast is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in laadinfrastructuur en is er onlangs een zonnepanelenpark gerealiseerd op de campus in Groningen, waarna meer vestigingen zullen volgen.

Verhuizing servicevestigingen

Per 1 juli aanstaande gaan de service- en onderhoudswerkzaamheden van de vestigingen Sappemeer, Stadskanaal en Winsum verhuizen. Het afgelopen jaar hebben wij geïnvesteerd in de (service)vestigingen te Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Veendam en Winschoten. Door onder andere het uitbreiden van de werkplaatsen zijn wij nu 100% gereed voor de komende jaren. Het Bedrijfswagen Modificatie Centrum blijft gevestigd op de locatie in Sappemeer. Voor een kleine of grote aanpassing aan uw Bedrijfswagen blijft u van harte welkom aan De Vosholen 111 te Sappemeer.

Verhuizing verkoopactiviteiten Hoogeveen (Outlet Center) en Schadenet Emmer-Compascuum

Tevens worden per 1 juli de verkoopactiviteiten van de vestiging Hoogeveen verplaatst naar Emmen, Assen en Groningen. Service en onderhoud voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda blijft in Hoogeveen mogelijk. De Schadenet vestiging in Emmer-Compascuum verhuist per 1 augustus naar de vestiging in Emmen. Middels een “aannamepunt” in de showroom van Volkswagen, blijven wij klanten optimaal bedienen in de regio Emmen.

Uiteraard zijn de klanten welkom op één van de andere (service)vestigingen van Century. Voor een actueel overzicht van alle vestigingen kijkt u op: www.century.nl/vestigingen.

Over Century Autogroep
Met de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, CUPRA en Kalkhoff E-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over vestigingen in Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.