Verbouwing

Start van de nieuwbouw Volkswagen Bedrijfswagens

Met veel enthousiasme delen wij het nieuws dat we een nieuwe fase ingaan met Volkswagen Bedrijfswagens. Op maandag 10 juni gaat de nieuwbouw van Volkswagen Bedrijfswagens op onze campus in Groningen van start. Deze ontwikkeling zal leiden tot een aanzienlijke uitbreiding van onze werkplaatscapaciteit en de toevoeging van een gloednieuwe showroom exclusief voor Volkswagen Bedrijfswagens.

Waarom deze nieuwbouw?
 Zowel in Groningen als Drenthe is er een aanzienlijke groei te zien op het gebied van zakelijke mobiliteit. Wij geloven sterk in de potentie van Volkswagen Bedrijfswagens in onze regio. De huidige eisen en wensen van onze klanten vragen om specialisatie en door onze capaciteit uit te breiden en een speciale showroom te creëren voor onze bedrijfswagens, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze groeiambities waarmaken. Tegelijkertijd wordt tijdens de nieuwbouw ook onze campus verder geoptimaliseerd.

Impact op u als klant tijdens de nieuwbouw zullen er enkele veranderingen zijn die van invloed zijn op uw bezoek aan onze campus. De werkplaatsreceptie zal tijdelijk verplaatst worden naar de Volkswagen personenauto showroom. In de bijlage vindt u een plattegrond met de bewegwijzering en informatie over waar u kunt parkeren.

Om u goed op de hoogte te houden van de voortgang van de nieuwbouw en eventuele wijzigingen in onze werkzaamheden, zullen wij regelmatig updates delen in onze nieuwsbrief.

Wij danken u alvast voor uw begrip en mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via marketing@century.nl.