Visual waterstof

Waterstof. Emissievrije mobiliteit bij Century Autogroep

Century Autogroep en Holthausen Clean Technology werken al een aantal jaar nauw samen om emissievrije mobiliteit mogelijk te maken. De samenwerking speelt, met de introductie van een samen ontwikkeld elektrisch waterstof aangedreven voertuig, in op de behoefte naar verduurzaming van het Nederlandse wagenpark. Duitse degelijkheid gecombineerd met Nederlandse waterstof innovatie, daarmee zit je goed.

De vraag naar emissievrije personen- en bedrijfswagens wordt steeds groter. Enerzijds door veranderende wetgeving en het Klimaatakkoord. Anderzijds door de bewustwording van klanten dat vervuilende fossiele brandstoffen hun langste tijd hebben gehad.

We nodigen u uit met ons in dialoog te gaan om samen te bouwen aan mobiliteit zonder voetafdruk. Zorgeloos met gedegen technologie en Duitse degelijkheid. Met waterstof helpen we u in goede richting.! 

De voordelen van waterstof op mobiliteit

Het rijden op waterstof brengt veel voordelen met zich mee, waaronder: 

  • Zero emission! Oftewel: 0% CO2 uitstoot.
  • Waterstofvoertuigen zijn tot 50% stiller, hierdoor zijn de voertuigen ook 's nachts inzetbaar.
  • Snelle vultijd, binnen 3- 5 minuten is de extra veilige en sterke waterstoftank gevuld.
  • Grotere actieradius met behoud van aanzienlijk laadvermogen.
  • De MVO-doelstellingen (maatschappelijk verantwoord ondernemen) liggen sneller binnen bereik.

Waterstoftechnologie

Waterstoftechnologie heeft veel potentieel en is toepasbaar op vele gebieden van mobiliteit. Van lichte voertuigen tot zwaar transport, maar bovendien ook veegmachines en zelfs werktuigdragers. Holthausen Clean Technology en Century Autogroep werken samen aan zero emission mobiliteit. We verduurzamen voertuigen met behulp van brandstofcellen en elektrische motoren. Een dergelijk systeem wordt gevoed met waterstof, dat veilig wordt opgeslagen in cilinders. 

Als we onze kinderen willen laten genieten van de aarde zoals wij dat nu nog kunnen doen, is het aan ons de taak om te zorgen voor een veilige en duurzame wereld. We laten de wereld zien hoe 'bewust bestaan' deel uitmaakt van de oplossing voor het voortbestaan van de mensheid en de planeet. We doen dit door ons te richten op het bevorderen van veiligheid en duurzame innovatie met technologie en energie om dit voor iedereen toegankelijk te maken. 

Wij helpen u om een schonere omgeving te bouwen. Dit zal leiden tot een schonere leefomgeving en een prachtige wereld.

Our mission is zero emission. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op!