Volkswagen t-roc kopen

Waarom een auto huren?

Jaarlijks gaan miljoenen mensen met de auto een dagje weg of langer op vakantie. Dan is het belangrijk dat je in een auto zit die technisch betrouwbaar is, maar ook voldoende ruimte heeft. In plaats van een grote, nieuwe auto aan te schaffen voor enkel een vakantie, kan je ook een auto huren. Met een huurauto van Century Autogroep rijd je altijd in een jonge auto met weinig kilometers die goed onderhouden is. Want dat rijdt wel zo lekker.

1.       Voor elke behoefte en prijsklasse

Heb je zelf een auto die niet geschikt is om mee op vakantie te gaan? Is de auto niet groot genoeg, zoek je een auto met meer vermogen of wil je simpelweg een betrouwbare auto mee? Alles is mogelijk met een huurauto van Century Autoverhuur. Ben je benieuwd wat het kost om een auto te huren? Je hebt de keuze uit auto’s al vanaf €26 per dag. Heb je meer ruimte nodig? Er zijn auto’s beschikbaar die ruimte bieden aan wel 9 personen!

2.       Je bent niet afhankelijk van een taxi of het openbaar vervoer

Als je een huurauto mee hebt op vakantie, ben je niet afhankelijk of er wel voldoende taxi’s beschikbaar zijn, of de bus of trein nog wel rijdt of andere factoren. Je bent eigen baas en je hebt alle vrijheid om alle plekjes te bezoeken waar je heen kan rijden!

3.       Nieuwe en goed onderhouden auto’s

Alle huurauto’s van Century Autoverhuur zijn jonge auto’s met weinig kilometers. De auto’s worden goed onderhouden en staan klaar om grote afstanden te rijden. Mocht er ondanks alles toch iets gebeuren? Dan staat de pechhulp altijd voor je klaar.

4.       Een auto speciaal voor meer ruimte of een caravan

Ga je maar één keer per jaar met je caravan of vouwwagen op pad? Dan is het zonde om daar het hele jaar een grote en zware auto voor te moeten rijden. In plaats daarvan kan je het hele jaar een kleinere en goedkopere auto rijden, om gedurende de vakantie een auto te huren die hier wel geschikt voor is. Bij Century Autoverhuur huur je eenvoudig een auto met trekhaak voor een caravan of vouwwagen.

Ja! Ook voor wintersport is een huurauto een goed idee! Zo huur je eenvoudig een huurauto met winterbanden en eventueel met sneeuwkettingen. Ga je met een grotere groep op wintersport? Huur dan een Volkswagen Transporter Combi, geschikt voor 9 personen.

Bekijk hier ons aanbod verhuurauto’s.

Je kan een auto huren op drie verschillende vestigingen bij Century Autoverhuur. Je kan een auto huren in Emmen, Assen en Groningen.

Bekijk hier onze autoverhuur vestigingen.

Je kan een auto huren bij Century Autoverhuur al vanaf €26 per dag.

Bekijk hier ons aanbod verhuurauto’s.

Ja, je mag met een auto van Century Autoverhuur naar het buitenland. Met de auto op vakantie naar bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Italië of Spanje. Bij de Century Autoverhuur verhuurvestigingen in Assen, Emmen en Groningen kun je een auto huren voor een reis naar het buitenland.

Lees hier alle voorwaarden voor het huren van een auto naar het buitenland.