zomercheck_1920x600.jpg

De smaak van de zomer

Met de Audi Zomercheck controleren we uw Audi op 20 belangrijke punten zoals remmen, banden, verlichting en natuurlijk aircosysteem. Om de zomer helemaal vol vertrouwen tegemoet te zien, krijgt u tijdelijk een fles heerlijke olijfolie uit Mazanilla cadeau.

Plan nu uw Audi Zomercheck voor € 25,-

Uw zomer vakkundig voorbereid

Een ideaal moment voor onderhoud. Met uw Audi in de vakkundige handen van onze specialisten kunt u deze zomer zorgeloos op pad. Is uw Audi binnenkort toe aan een APK? Dan is deze kosteloos (normaal € 35) in combinatie met dit onderhoud.

Uw zomer extra compleet

Haal méér uit uw zomer met de nu extra voordelige zomerse Originele Audi Accessoires. Bekijk onze premium fietsendragers met maar liefst € 100 korting, dakkoffers met 20% voordeel of een van de vele andere voordelige accessoires en Audi lifestyle artikelen.

Tal van nieuwe routes

Zonder dat u er bij stilstaat, verandert er regelmatig iets aan ons wegennet. Voorkom verrassingen en laat nu alle navigatiekaarten voor Europa updaten voor slechts € 99. Inclusief actuele informatie over hotels, restaurants, tankstations en meer.

Een frisse kijk op de zomer

Onderhoud is behoud van uw airco. Laat u dat uitvoeren, dan checken we eventuele lekkages en worden koudemiddel, olie en detectievloeistof bijgevuld. Hierna is hij weer als nieuw en geniet van een frisse kijk op de zomer. Maak nu een afspraak voor airco onderhoud vanaf € 139 inclusief geurbehandeling.