multivan

De Volkswagen Multivan

 • Kopen v.a.

  € 59.990,-

 • Zakelijke lease v.a.

  € 929,-

 • Bijtelling

  22 %

Gemaakt om te multitasken

Omdat je soms je gezin, soms een half elftal en soms een paar mountainbikes wilt meenemen. Omdat je altijd voor comfort gaat en veiligheid altijd voorop staat. En… omdat je soms elektrisch en soms op benzine wilt rijden. Daarom is de Volkswagen Multivan eHybrid altijd een goede keuze. Met ruimte voor zeven personen, twee schuifdeuren, zo’n 50 elektrische kilometers en een premium personenauto-gevoel.

Ontdek de nieuwe Multivan Bulli Edition

Extra rijk uitgerust, extra scherp geprijsd

De Multivan is tijdelijk verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Bulli Edition met € 3.500 inruilpremie.* Uniek voor de Bulli Edition is dat deze uitvoering is voorzien van:

 • Full-led koplampen
 • Glazen panorama dak
 • Anti-diefstalalarm
 • Grille in hoogglans zwart met chroomstrips en verlichting
 • Bulli badge op voorschermen

Multivan Bulli Edition Lengte 1 vanaf:

 • € 59.990 incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventueel beheerbijdrage.
 • € 929 p/m Full Operational Lease (60 maanden / 10.000 km per jaar)

Multivan Bulli Edition Lengte 2 vanaf:

 • € 61.260 incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventueel beheerbijdrage.
 • € 939 p/m Full Operational Lease (60 maanden / 10.000 km per jaar)

Dit zijn de highlights

Een superslim interieurconcept

De Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek.

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat je afstanden tot 49 kilometer ⁠4 100% elektrisch kan afleggen. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Een kwestie van verhouding

Vanaf de verhoogde bestuurdersstoel heb je altijd goed zicht op de verkeerssituatie - en alle relevante informatie recht voor je ogen. De digitale cockpit "Pro" is elegant geïntegreerd in het vrij zwevende instrumentenpaneel en biedt een brede keuze aan instellingsmogelijkheden. Kies je favoriete scherm uit drie weergaven.

Combineer design en veiligheid

De nieuwe IQ. Light LED matrix-koplampen met LED dagrijverlichting zijn niet alleen een hoogtepunt die de Multivan al van veraf zodanig herkenbaar maakt - ze zijn ook bijzonder intelligent. Dit komt doordat het verlichtingscontrolesysteem de rijsituatie detecteert en interactief overschakelt van dimlicht naar grootlicht. Bovendien zorgt hij voor een optimale verlichting van de weg, want tot de functionele uitrusting behoort ook de "Dynamic Light Assist ", het niet-verblindende permanente grootlicht.

Uitvoeringen

* Profiteer van €3.500 extra inruilvoordeel boven op de huidige inruilwaarde van jouw auto. Deze actie geldt tot 29-06-2024.

Contact
Kan ik u helpen?