2302-skoda-online-auto-leasen-01.png

Škoda Online auto leasen

Vanaf begin 2023 volledig online te bestellen

De voordelen van online bestellen

✓ Kies jouw favoriete Škoda & lease ‘m in 5 stappen online
✓ Je nieuwe Fabia, Kamiq of Scala wordt binnen 10 dagen bij je afgeleverd
✓ Bezorgd waar en wanneer jij wilt! Je kiest zelf waar en wanneer je ‘m afgeleverd wilt hebben
✓ 30 dagen proefrijden! Geen klik? Geen probleem, je kan ‘m binnen 30 dagen kosteloos retourneren*

Hoe werkt online kopen?

Eenvoudig en snel in een gloednieuwe Škoda rijden? Dat regel je gemakkelijk online. Nadat je aanvraag goedgekeurd is, rij je al binnen 10 dagen in jouw nieuwe Škoda. Daarbij kies je zelf waar je hem afgeleverd wilt hebben. Mocht je nieuwe Škoda na aflevering toch niet helemaal naar wens zijn, dan kan je 'm binnen 30 dagen kosteloos retourneren.**Je kunt de Fabia, Scala en Kamiq begin 2023 weer online bestellen. Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Private lease

Weten waar je aan toe bent

Met Private Lease rijd je voor een vast all-in maandbedrag in een nieuwe Škoda. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij %SkodaVES%. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Online bestellen is eenvoudig en gaat heel snel. Naast de gebruikelijke voordelen van Škoda Private Lease, biedt de Online Edition nog een aantal extra voordelen:

  • Levering binnen 10 dagen
  • Afgeleverd bij je thuis of bij de dealer
  • Je kunt 30 dagen proefrijden zonder gedoe

De levertijd van online bestelde modellen is 10 dagen, nadat je aanvraag is goedgekeurd.

 

De keuze voor online bestellen van de Fabia, Scala en Kamiq (Active en Ambition) is kosteloos. De maandelijkse Private Lease kosten zijn gelijk aan het niet online bestellen van één van deze modellen.

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Wanneer je niet tevreden bent met jouw online bestelde Škoda, dan is het mogelijk om binnen 30 dagen van het contract af te zien, mits er maximaal 500 kilometer mee gereden is en de auto schadevrij is. Er zal in dit geval wel een bedrag in rekening worden gebracht voor het aantal dagen dat de auto in jouw bezit is geweest.