superbcombibusinessedition1

Superb Business Edition debuteert in nieuwe Škoda Superb line-up

Met een sterke uitstraling, veel ruimte, een weldadig interieur en veiligheid van het hoogste niveau zijn de Škoda Superb en Superb Combi misschien wel de meest ultieme zakenauto’s. De nieuwe Business Editions voegen daar een aantrekkelijke dimensie aan toe: een combinatie van veel extra luxe en scherpe prijzen. De Business Editions worden geleverd in combinatie met efficiënte mild- of plug-in hybride aandrijflijnen. De nieuwe Superb Business Edition is er vanaf € 44.490*. 

Een scherp en gestroomlijnd design met hightech details als LED-koplampen staat aan de basis van de nieuwe Škoda Superb. Mede dankzij de riante wielbasis biedt het interieur volop ruimte aan vijf inzittenden. Het ruimtelijke karakter komt ook in de vrije tijd goed van pas. Zo heeft de Superb Combi een bagageruimte waarvan de inhoud kan variëren van 690 tot 1.920 liter. Mooie materialen en hightech elementen als de Virtual Cockpit, een centraal geplaatst touchscreen en de naar eigen wens te configureren smart dials met geïntegreerd display dragen bij aan de sfeer van moderne luxe.

Goede zaak: extra luxe

De nieuwe Business Editions van de Superb en Superb Combi verwennen bestuurder en inzittenden nu nog meer. Zo beschikken ze standaard over Kessy Advanced (keyless entry & start met walk away locking-functie), volautomatische airconditioning met drie klimaatzones, een 13 inch infotainment-touchscreen (normaal 10 inch), een draadloze verbindingsmogelijkheid voor smartphones (Wireless link) en fraaie 17 inch lichtmetalen velgen. Elke (zakelijke) rit wordt veiliger en relaxter door onder meer parkeersensoren voor en achter, de achteruitrijcamera en adaptieve cruise control. Elke Superb Business Edition heeft daarbij de comfortabele automatische DSG-transmissie aan boord.

Altijd geëlektrificeerd 

De Superb Business Editions worden voor maximale efficiency altijd geleverd in combinatie met geëlektrificeerde aandrijflijnen. Om te beginnen is er de 1.5 TSI MHEV met 110 kW/150 pk voor zowel de hatchback als de Combi. Mild-hybridetechnologie maakt zeilen met uitgeschakelde motor mogelijk én kan bij het accelereren een powerboost verzorgen. De Superb Combi Business Edition is er ook met de nieuwste generatie plug-in hybridetechnologie, die een elektrische actieradius tot wel 133 km** mogelijk maakt. Daardoor zijn veel dagelijkse ritten zonder brandstofverbruik uit te voeren. De accu is snel te laden met maximaal 50 kW.

Scherpe prijzen

De Škoda Superb Business Edition MHEV is er al vanaf € € 44.490* (Combi vanaf € € 45.990*). De prijs van de Superb Combi PHEV Business Edition start bij € 46.990*. De nieuwe modellen zijn online naar eigen wens samen te stellen in de configurator op Škoda.nl en te bestellen bij de Škoda-dealer.

Met de komst van de nieuwe Business Editions zijn de First Edition introductie-uitvoeringen van de Superb enkel nog uit voorraad  leverbaar.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie Škoda.nl.