seataronafranniversary1

Sportief feestje: de SEAT Arona FR Anniversary

SEAT viert de 40ste verjaardag van de Ibiza met de Ibiza FR Anniversary. In diezelfde lijn debuteert nu ook de SEAT Arona FR Anniversary. Deze extra dynamische versie van SEAT’s compacte SUV combineert uitgesproken sportieve accenten als 18 inch lichtmetalen velgen en kuipstoelen. Een prijsvoordeel van € 1.000 maakt het feest compleet. 

Met zijn robuuste looks en lekker hoge zit heeft de SEAT Arona al vele harten veroverd. De nieuwe Arona FR Anniversary onderstreept het Spaanse temperament van de compacte SUV met sportieve 18 inch lichtmetalen ‘Cosmo’ velgen, kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, een zwarte dakhemel en de keuze uit verschillende rijprofielen.

Sportieve luxe

Die sportiviteit gaat in de Arona FR Anniversary naadloos samen met een rijke uitrusting en veel ‘value for money’. Voorbeelden zijn de Virtual Cockpit, mat dark aluminium afwerkingsaccenten, donker getint glas achter, een draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones, een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter en een alarmsysteem. Bovendien is de FR Anniversary de enige Arona die (optioneel) leverbaar is in de exclusieve carrosseriekleur Graphene Grey die recent ook op de Ibiza FR Anniversary debuteerde. 

De SEAT Arona FR Anniversary wordt in de basis geleverd met een 1.0 EcoTSI turbo-benzinemotor (70 kW/95 pk). Standaard is deze krachtbron gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Voor extra dynamiek is er ook de 85 kW/115 pk sterke 1.0 EcoTSI-versie in combinatie met de automatische 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

 


 

Anniversary-cadeau: € 1.000 klantvoordeel

De Arona FR Anniversary 1.0 EcoTSI (70 kW/95 pk) is leverbaar vanaf € 31.950* en de uitvoering met 85 kW/115 pk en DSG-transmissie is er vanaf € 34.450*. Ten opzichte van de Arona FR Business Connect-modellen bedraagt het klantvoordeel voor de FR Anniversary-modellen € 1.000. Beide versies zijn per direct leverbaar, waarbij de oplage gelimiteerd is.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheersbijdrage. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.