https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:century-nl/02/1440-x-600-century-sappemeer.png?v=1-0

Sappemeer: Bedrijfswagen Modificatie Centrum

De Vosholen 111, 9611 TE Sappemeer

BMC Bedrijfswagen Modificatie Centrum
Voor een betaalbare inrichting op maat

Het Bedrijfswagen Modificatie Centrum (BMC) is al jaren een bekend adres voor ondernemend Noord-Nederland op het gebied van het betimmeren en inrichten van alle merken en types bedrijfswagens. 

Meedenken; inrichten is maatwerk.

Bij de aflevering van een nieuwe bedrijfswagen is de laadruimte nog kaal. Dat wil zeggen de ruimte is niet voorzien van enige vorm van betimmering of een inrichting. Of u heeft een gebruikte bedrijfswagen gekocht inclusief betimmering en inrichting, maar dit voldoet niet aan uw wensen. Ieder bedrijf heeft immers te maken met branche specifiek gereedschap en materialen. Uiteindelijk moet de inrichting van een wagen overzichtelijk zijn en optimaal gebruiksgemak bieden. En natuurlijk, net als de bedrijfswagen zelf, betrouwbaar, efficiënt en prijstechnisch interessant zijn. Het ombouwen en inrichten van een bedrijfswagen is dus 100% maatwerk. Wij denken graag met onze klanten mee. Een mooi voorbeeld, veel bedrijfswagens worden ingericht met een verticale inrichting. Nadeel is dat er dan alleen maar twee zijwanden zijn om zaken op te bergen. Als er tijdelijk of structureel extra goederen vervoerd moeten worden, dan kan dit alleen in het middenpad. Echter, hierdoor wordt de doorgang en een deel van de lading aan de zijkant geblokkeerd. Niet altijd even handig dus. Wij kiezen vaak voor een horizontale inrichting. Deze biedt net zoveel bergruimte als een verticale inrichting. Hierdoor is de gehele laadvloer toegankelijk en kunt u dus het laadvolume van uw wagen optimaal benutten. Deze inrichting passen wij inmiddels veelvuldig toe voor bijvoorbeeld bouwbedrijven, meetdiensten, politie, installatiebedrijven, timmerbedrijven en interieurbedrijven.

Innovaties; minder is meer.
De inrichting van een bedrijfswagen bepaalt hoe zwaar een bedrijfswagen is. Hoe zwaarder de bedrijfswagen is, hoe hoger het brandstofverbruik wordt. Maar ook hoe lichter de inrichting, hoe groter het laadvermogen is. Op het gebied van bedrijfswageninrichtingen zien we dan ook steeds meer innovatieve oplossingen. Naast de standaard houten betimmeringen, levert BMC kunststof betimmeringen. Star, stijf, slagvast en ultra licht. Dat zijn de meest opvallende karakteristieken van een kunststoffen vloer- en wandbetimmering. Het grootste voordeel is de enorme gewichtsbesparing. BMC is voor Noord-Nederland Smart-Box dealer. Smart-Box levert de lichtste(koel-vries) laadbak van Europa. En ook hier geldt door het lage eigengewicht is er meer laadvermogen beschikbaar en zijn de brandstofkosten lager. Verder maakt BMC gebruik van ALUCA bedrijfswageninrichtingen. Deze worden duurzaam geproduceerd en bestaan voor 100% uit aluminium. Hierdoor is het product, na een lange levensduur, uitstekend geschikt voor recycling.

U bent van harte welkom op onze locatie aan de Vosholen in Sappemeer. Wij laten u dan vol trots onze nieuwe vestiging zien en nemen graag uw wensen met u door. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Ook geen probleem. Onze account manager bezoekt u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn. Bel hem gerust op telefoonnummer 050 – 853 7401.

Openingstijden Century Sappemeer Bedrijfswagen Modificatie Centrum

Dag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Service

08.00 - 16.45 uur

08.00 - 16.45 uur

08.00 - 16.45 uur

08.00 - 16.45 uur

08.00 - 15.45 uur

Gesloten

Gesloten

Contact
Kan ik u helpen?