https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:century-nl/01/img_2822.JPG?v=1-0

Delfzijl: Volkswagen Service | Volkswagen Bedrijfswagens Service | ŠKODA Service

Rondeboslaan 17, 9936 BJ Delfzijl

Een Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen of ŠKODA onderhouden of repareren? Century Delfzijl is een officiële Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en ŠKODA Service vestiging. Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Iedere Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen  en ŠKODA heeft onderhoud nodig. Of hij nu piepjong is of al op gevorderde leeftijd. U wilt op uw auto kunnen vertrouwen. Altijd en overal. Wij bieden u verschillende vormen aan van onderhoud voor uw auto. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste is voor uw auto. En voor uw portemonnee. Wij streven naar uiterst tevreden klanten! Onze serviceadviseurs adviseren u graag voor reparatie of onderhoud.

Garantie werkzaamheden
Als er zich binnen de termijn van de fabrieksgarantie of eventuele verlengde garantie een defect voordoet als gevolg van materiaal- en/of fabricagefout, dan herstellen wij dit voor u. U heeft hierbij geen eigen risico en de onderdelen én de loonkosten worden honderd procent vergoed.

Express Service
Mankeert uw auto iets? Dat wilt u uiteraard snel opgelost hebben. Met de Volkswagen Express Service wordt uw auto, als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, direct gerepareerd. Zonder afspraak. Zo bent u snel weer mobiel.

Regulier onderhoud, ruitreparatie, kleine beschadigingen 
Een kleine beurt, een grote beurt, een Longlife servicebeurt, een APK, een airco onderhoudsbeurt of nieuwe banden? Een kleine beschadiging aan uw auto(ruit). Wij werken met vaste onderhoudstarieven en originele Volkswagen onderdelen. Onze goed opgeleide monteurs werken volgens de hoogste eisen en streven ernaar u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen. En bij reparaties is er eerst overleg met u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Economy Service
Is uw Volkswagen personenwagenof bedrijfswagen ouder dan 5 jaar? Met Volkswagen Economy Service is het onderhoud bij ons voordeliger dan u denkt. Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt mét laagste prijsgarantie. Bij reparaties gebruiken we, waar van toepassing, ‘Volkswagen Economy Onderdelen’. Dit is 100% Volkswagen kwaliteit, 20% voordeliger dan ‘Volkswagen Originele Onderdelen’ en gewoon met 2 jaar garantie.

Century heeft in totaal negen Volkswagen vestigingen, verspreid over Groningen en Drenthe, waar wij u graag van dienst zijn.

Uw Volkswagen of ŠKODA onderhouden? U bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Rondeboslaan in Delfzijl.

Openingstijden Century Delfzijl

Dag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Service

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

Gesloten

Gesloten

Magazijn

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

08:00 - 17:00 uur

Gesloten

Gesloten

Contact
Kan ik u helpen?