Brede visual (7)

Century Occasion Centrum Groningen

Bornholmstraat 40, 9723 AX Groningen

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij Century Autogroep hebben we een ruim aanbod een nieuwe en gebruikte auto's. Bekijk hier alle nieuwe auto's en bekijk hier alle occasions

U kunt eenvoudig en snel online een werkplaatsafspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Klik hier om deze planner te bezoeken.

Century Autogroep is dé Private Lease Dealer van Noord-Nederland. Lees hier meer over Private Lease en ontdek alle Private Lease modellen

Een auto kopen, huren, leasen, wassen, onderhouden of repareren? Op de afdeling Century Lease van Century wordt u ontzorgd. Lees hier meer over Century Lease.

Een auto huren? Dat kan bij Century Autoverhuur in Emmen, Assen en Groningen, al 50 jaar dé partner voor tijdelijke mobiliteit! Bekijk hier meer over Century Autoverhuur!

Grootste aanbod van Audi, Volkswagen, SEAT en Škoda occasions van Noord-Nederland.

Meer dan 200 occasions op één adres.
Alle occasions van de vijf verkoopvestigingen in Groningen zijn ondergebracht op twee adressen, Century Emmen en het Century Occasion Centrum in Groningen. Aan de Bornholmstraat in Groningen treft u het grootste aanbod in Noord-Nederland aan van occasions van de merken Audi, Volkswagen, SEAT en Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Occasions in Groningen
Het op twee adressen presenteren van onze occasions van de diverse merken biedt u vele voordelen. U heeft gegarandeerd een zeer ruime keuze uit occasions van de merken Audi, Volkswagen (Bedrijfswagens), SEAT en Škoda. Variërend van jong gebruikt tot al iets oudere bouwjaren. Door onze occasions op slechts twee adressen te presenteren wordt het voor u eenvoudiger om een goede vergelijking te maken tussen auto’s. Stel u bent op zoek naar een zuinige en compacte stadsauto. U kunt in het Century Occasion Centrum eenvoudig en snel een SEAT Mii vergelijken met een Škoda Citigo en een Volkswagen up!. Hiervoor hoeft u niet meer langs drie vestigingen te rijden. En naast de ruime keuze uit occasions van onze eigen merken vindt u in ons occasion centrum ook altijd een mooi aanbod van ingeruilde occasions van andere automerken.

Openingstijden Century Occasion Centrum

Dag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 17:00 uur

Gesloten

Gratis zoekopdracht; laat ons uw droomoccasion vinden

Ondanks de zeer ruime keuze uit scherp geprijsde occasions van de merken Audi, Volkswagen (Bedrijfswagens), SEAT en Škoda, kan het alsnog voorkomen dat wij uw droomoccasion niet hebben staan. Niet getreurd. Wij gaan graag voor u op zoek. Gratis en vaak met een positief resultaat. Wij hebben toegang tot een database met duizenden modellen van Audi, Volkswagen (Bedrijfswagens), SEAT en Škoda tot circa 3 jaar oud. In alle uitvoeringen. Voor ieder budget. Van basisuitvoering tot zeer luxueus. Als u uw jong gebruikte droomoccasion niet bij ons hebt aangetroffen, plaats dan bij een van onze verkoopadviseurs in het occasion centrum een gratis zoekopdracht. Laat ons helpen de auto van uw dromen te vinden.

Strenge kwaliteitseisen
Alle occasions die wij verkopen voldoen aan onze eigen strenge kwaliteitseisen, iedere auto is dealerwaardig. Alle auto’s worden door ons aan een technische inspectie onderworpen. Eventuele technische gebreken worden verholpen en waar nodig worden vloeistoffen op peil gebracht. Als extra controle wordt iedere auto, ook al is deze er niet aan toe, gecontroleerd op alle APK punten. Is de auto jonger dan 2 jaar of is er op de auto een verlengde garantie afgesloten? Dan bent u voor zover de looptijd nog geldt verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

Een Audi, Volkswagen, SEAT of Škoda occasion kopen? U bent van harte welkom bij Century Occasion Centrum aan de Bornholmstraat in Groningen.

Contact
Kan ik u helpen?