De Century Voordeelpas aanvragen

Profiteer van 10% extra saldo bij opwaarderen en korting op wasprogramma's

Aanmeldproces van de Century Voordeelpas:

  1. Vraag naar de Century Voordeelpas bij een medewerker van de wasstraat.
  2. Laad saldo op de pas.
  3. Ontvang de eerste wasbeurt gratis na het opladen¹.
  4. Registreer uw Century Voordeelpas voor extra voordeel².

Hoe krijg ik een Century Voordeelpas?

U kunt tijdens de openingstijden van de Century Wasstraat een Century Voordeelpas ophalen aan de kassa van de Century Wasstraat. U dient de pas daarna online te registreren en te activeren via centurywasstraat.nl. De pas is niet online te bestellen.

Neem in de maand april een Century Wasstraat Voordeelpas af, of was jouw auto met jouw voordeelpas, en maak kans op een FC Groningen Kids Voetbalclinic! Wij maken de winnaar op 30 april bekend.

"Ben jij gek van voetbal en FC Groningen? En ben jij benieuwd hoe de FC Groningen Profs trainen? Doe dan mee met de FC Groningen Kids Voetbalclinic! Tijdens de clinic krijg je training van gediplomeerde FC Groningen trainers, ontvang je een FC Groningen gadget én maak je kennis met het Trainen als een Prof." - aldus FC Groningen.

Saldo opwaarderen

Hoe zet ik saldo op mijn Century Voordeelpas en wat is dan mijn voordeel?

Nadat uw kaart geregistreerd en geactiveerd is, kunt u aan de kassa van de Century Wasstraat of online uw Century Voordeelpas heel eenvoudig opwaarderen én profiteren van voordelen. De voordelen van de Century Voordeelpas zijn:

  • 10% extra saldo bij opladen.
  • Altijd kortingsacties op wasprogramma's bij bezoek aan de Century Wasstraat.
  • Ontvang als eerste de nieuwste acties.
  • U kunt de Century Voordeelpas koppelen aan uw kenteken.

Betalen met de Century Voordeelpas

Hoe betaal ik met de Century Voordeelpas?

Heel eenvoudig. Bij activatie registreert u uw kenteken en bij aankomst wordt uw kenteken gescand en herkend door ons systeem. U hoeft dan slechts het wasprogramma uit te kiezen en het te betalen bedrag word van uw saldo afgeschreven. Heeft u niet genoeg saldo op de kaart staan? Dan kunt u bij de medewerker uw kaart laten opwaarderen. Wilt u met een andere auto gebruik maken van de Century Voordeelpas? Dat kan ook! Neem dan uw pas mee naar de wasstraat en laat de pas bij de kassa scannen. 

De Century Voordeelpas op uw telefoon

Maak van uw fysieke Century Voordeelpas een digitale pas op de telefoon

De Century Voordeelpas werkt met een QR-code. Aan de hand van deze QR-code kunt u de fysieke Century Voordeelpas omzetten naar een digitale pas op uw smartphone. Zo heeft u uw Century Voordeelpas altijd bij de hand en is het niet erg als u de fysieke Century Voordeelpas bent vergeten. Handig toch?

Century Voordeelpas toevoegen aan iPhone

Standaard is op de iPhone de App “Wallet” geïnstalleerd.  Open de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de Century Wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas.

Century Voordeelpas toevoegen aan Android smartphone 

Voor Android toestellen zijn er in de Playstore ook Apps beschikbaar die een Wallet/Passbook accepteren. Bijvoorbeeld WalletPasses | Passbook Wallet. Voeg de App op uw telefoon toe. Open hierna de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de Century Wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de medewerkers van de Century Wasstraat per e-mail via: wasstraat@century.nl.

¹ U ontvangt een gratis wasbeurt bij het opladen vanaf € 50.
² Na registratie ontvangen Century voordeelpashouders 10% extra korting op het DIAMANT en GOUD wasprogramma. Niet in combinatie met andere acties en wasprogramma's.

Contact: Century Wasstraat

Adres: Bornholmstraat 21. 9723 AW, Groningen. E-mailadres: wasteam@century.nl