De Century Voordeelpas

Profiteer van 10% extra saldo bij opwaarderen en korting op wasprogramma's

Aanmeldproces van de Century Voordeelpas

  1. vraag naar de voordeelpas bij een medewerker van de wasstraat
  2. laad saldo op de pas
  3. ontvang de eerste wasbeurt gratis na het opladen¹
  4. registreer uw pas voor extra voordeel²

Hoe krijg ik een Century Voordeelpas?

U kunt tijdens de openingstijden van de wasstraat een voordeelpas ophalen aan de kassa van de wasstraat. U dient de pas daarna online te registreren en te activeren via centurywasstraat.nl. De pas is niet online te bestellen.

Hoe zet ik saldo op mijn Century Voordeelpas en wat is dan mijn voordeel?

Nadat uw kaart geregistreerd en geactiveerd is, kunt u aan de kassa van de wasstraat of online uw pas heel eenvoudig opwaarderen én profiteren van voordelen. Voordelen van de Century voordeelpas:

  • 10% extra saldo bij opladen
  • altijd kortingsacties op wasprogramma's bij bezoek aan de wasstraat
  • ontvang als eerste de nieuwste acties
  • u kunt de voordeelpas koppelen aan uw kenteken

Hoe betaal ik met de Century Voordeelpas?

Heel eenvoudig. Bij activatie registreert u uw kenteken en bij aankomst wordt uw kenteken gescand en herkend door ons systeem. U hoeft dan slechts het wasprogramma uit te kiezen en het te betalen bedrag word van uw saldo afgeschreven. Heeft u niet genoeg saldo op de kaart staan? Dan kunt u bij de medewerker uw kaart laten opwaarderen. Wilt u met een andere auto gebruik maken van de voordeelpas? Dat kan ook! Neem dan uw pas mee naar de wasstraat en laat de pas bij de kassa scannen. 

Maak van uw fysieke Century Voordeelpas een digitale pas op de telefoon

De voordeelpas werkt met een QR-code. Aan de hand van deze QR-code kunt u de fysieke Century Voordeelpas omzetten naar een digitale pas op uw smartphone. Zo heeft u uw Century Voordeelpas altijd bij de hand en is het niet erg als u de fysieke Century Voordeelpas bent vergeten. Handig toch?

Century Voordeelpas toevoegen aan iPhone

Standaard is op de iPhone de App “Wallet” geïnstalleerd.  Open de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas.

Century Voordeelpas toevoegen aan Android smartphone 

Voor Android toestellen zijn er in de Playstore ook Apps beschikbaar die een Wallet/Passbook accepteren. Bijvoorbeeld WalletPasses | Passbook Wallet. Voeg de App op uw telefoon toe. Open hierna de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas.

Vragen?

Neem contact op met de medewerkers van de wasstraat of per e-mail via wasstraat@century.nl.

¹ U ontvangt een gratis wasbeurt bij het opladen vanaf € 50
² Na registratie ontvangen Century voordeelpashouders 10% extra korting op het DIAMANT en GOUD wasprogramma. Niet in combinatie met andere acties en wasprogramma's