Volkswagen up!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

 • Kopen v.a.

  € 17.100,-

 • Private lease v.a.

  € 329,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 199,-

 • Bijtelling

  22 %

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. Dankzij de compacte driecilinder motor biedt de up! plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent.

Met Private lease voor de Volkswagen up! krijg je ontzettend veel waar voor een vaste, maandelijkse prijs. Stel nu je Private lease contract samen en ga voordelig op weg.

Bekijk de up!

Een stadsauto in hart en nieren, zonder bang te zijn voor een flinke autovakantie. Helemaal naar je eigen smaak aan te passen, zowel van binnen als vanbuiten. Ervaar zijn volwassen rijgedrag en verrassende ruimte zelf.

Van buiten oogt de up! misschien klein, maar vanbinnen is hij verrassend groot. Dat komt doordat de voor- en achteras extra ver van elkaar staan. Zo gaat er minder ruimte verloren aan de "moetjes", en blijft er meer ruimte over voor jou

Interieur

Hoe jouw up! eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Het exterieur, maar zeker ook het interieur is namelijk helemaal te personaliseren. Van bekleding tot dashboard, zodat je altijd met een glimlach de weg op gaat.

De up! is niet alleen slim in zijn ruimte, maar ook in zijn functies. Je gebruikt gewoon je smartphone als navigatie- en multimediasysteem. Download de Maps & More app, zet je telefoon in de standaard en laat hem één worden met je auto. 

Het up! R-Line Sportpakket.

Kies voor een sportief exterieur met het R-Line Sportpakket voor de move up! en high up!. Het pakket bestaat onder andere uit een R-Line bumper voor, getinte ruiten achter, zwart uitgevoerd dak en spiegelkappen en 16 inch lichtmetalen velgen. Voor de high up! kun je als extra optie kiezen voor 17 inch lichtmetalen velgen inclusief zwarte dakhemel.  

           

De meest opvallende features van de up!

201908-Volkswagen-Up-06.jpg

Kleurrijker dan ooit.

De nieuwe up! heeft ontelbare stylingmogelijkheden. Mix & match de kleur van de carrosserie, velgen en buitenspiegels.

201908-Volkswagen-Up-08.jpg

Panorama schuif-/kanteldak.

Een nog ruimtelijker gevoel. Elektrisch bedienbaar.

201908-up! 4.jpg

Elke centimeter optimaal benut.

Zowel voor als achter alle comfort. Zonder daarbij in te leveren op bagageruimte.

201908-up! 2.jpg

Alles elektrisch.

Bedien alles met één druk op de knop. Van de ramen en de buitenspiegels, tot het panoramisch schuif-/kanteldak.

201908-up! 3.jpg

Meer kleur in je interieur.

Er is meer dan zwart of grijs. Kies uit verschillende spannende kleurcombinaties.

201908-Volkswagen-Up-07.jpg

Met één klik verbonden.

Sluit je smartphone aan en luister bijvoorbeeld naar je favoriete Spotify-tracks. Of gebruik de navigatie via het scherm van je toestel.

up!

Contact
Kan ik u helpen?