Volkswagen Passat Variant

  • € 41.265

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De Volkswagen Passat Variant bij Century

De Volkswagen Passat Variant is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren het de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden.

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.5 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Century

De Passat Variant bij Century .

Een eersteklas interieur, het dynamische rijgedrag en het aangename rijcomfort maken de Passat Variant een zeer complete auto. Een slim ruimteconcept en een ruim interieur maken de Passat daarnaast erg veelzijdig in bijna elke situatie. Door een slim concept voor het in- en uitladen, verstelbare zitplaatsen en het aangename rijdcomfort wordt deze Passat Variant een auto die zeer geschikt is voor lange reizen. Klap de achterbank naar beneden en het volume van de bagageruimte wordt ineens uitgebreid naar een indrukwekkende 1.780 liter.

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Century

 

Innovatie

Trailer Assist.

Assisteert bij insturen met aanhangers. 
Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.

U ziet alles.
Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.
>


Nieuwsgierig naar de Passat Variant? Kom dan langs bij Century , dé Volkswagen dealer uit Assen, Emmen, Groningen, Winschoten en Hoogeveen. 

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Volkswagen Passat Variant februari 2019 Century .pdf PDF 3.19 MB Downloaden
PDF Brochure Volkswagen Passat GTE Century .pdf PDF 7.33 MB Downloaden
PDF VW1725-02_Passat_brochure_Online_1_1.pdf PDF 21.49 MB Downloaden
PDF Volkswagen_Passat_Accessoires_1.pdf PDF 1.34 MB Downloaden
Uw Volkswagen samenstellen

Voorbeeldberekening: Passat Variant

Kredietsom € 30.949 Maandlasten € 438 Totaalprijs krediet € 36.401 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 20.633 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 41.265 Aanbetaling € 10.316

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de Volkswagen Passat Variant vanaf € 438 p/m

€ 41.265
€ 30.949
€ 438

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Passat Variant

Kredietsom € 30.949 Maandlasten € 438 Totaalprijs krediet € 36.401 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden