Volkswagen Passat

  • € 39.665

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De Volkswagen Passat bij Century

De Volkswagen Passat is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. 

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.5 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie. 

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De nieuwe Volkswagen Passat bij Century

De Passat bij Century .

De atletische look van de Passat wordt gecreëerd door de korte overhang, lange wielbasis en het pure design. Het nieuwe interieur van de Passat, een perfecte combinatie van elegantie en comfort, zorgt voor een uiterst comfortabele omgeving bij het rijden van lange afstanden. De ergoComfort-stoel in de Passat Comfortline of Highline zorgt ervoor dat je als bestuurder altijd de juiste zithouding hebt. Het optionele en zeer innovatieve Active Info-display geeft in superscherpe kwaliteit alle informatie die u op dat moment wilt zien. 

De nieuwe Volkswagen Passat bij Century

Innovatie

Trailer Assist.

Assisteert bij insturen met aanhangers. 
Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.

U ziet alles.
Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.

passat-gte-actie_1.jpg

Nieuwsgierig naar de Passat? Kom dan langs bij Century , de Volkswagen dealer uit Assen, Emmen, Groningen, Winschoten en Hoogeveen.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Volkswagen Passat februari 2019 Century .pdf PDF 3.19 MB Downloaden
PDF VW1725-02_Passat_brochure_Online_1.pdf PDF 21.49 MB Downloaden
PDF Volkswagen_Passat_Accessoires_4.pdf PDF 1.34 MB Downloaden
PDF Brochure Volkswagen Passat GTE Century .pdf PDF 7.33 MB Downloaden
Uw Volkswagen samenstellen

Voorbeeldberekening: Passat

Kredietsom € 29.749 Maandlasten € 421 Totaalprijs krediet € 34.989 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 19.833 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 39.665 Aanbetaling € 9.916

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de Volkswagen Passat vanaf € 421 p/m

€ 39.665
€ 29.749
€ 421

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Passat

Kredietsom € 29.749 Maandlasten € 421 Totaalprijs krediet € 34.989 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden