Volkswagen ID.3 bij Century

De voordelen van vooroplopen

Volkswagen ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra’s. Maak nu kennis met de ID.3 1ST, het startschot van elektrisch rijden voor iedereen.

De eerste ID.3 staat medio 2020 bij ons in de showroom.

Kom in aanmerking voor € 4.000 subsidie

Extra leuk: als je als particulier een ID.3 1ST aanschaft, dan kom je in aanmerking voor een subsidie van maximaal € 4.000 *. Met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) stimuleert de overheid elektrisch rijden. 

Dit is de ID.3 1ST

Tot 420 kilometer* op een volle accu

De unieke eerste editie van de auto heeft een 58 kWh sterke accu. Daarmee rijd je tot wel 420 kilometer* op één volle acculading.

Unieke 1ST badges

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er als eerste bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering.

Vier kleuren

De gelimiteerde ID.3 1ST is leverbaar in vier kleuren: Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey. Benieuwd naar welke accessoires je kunt krijgen voor de ID.3 1ST? Download dan de accessoirebrochure. 

In 7,3 seconden naar 100 kilometer per uur

Aan kracht ontbreekt het de ID.3 1ST zeker niet. Hij heeft namelijk 150kW (204 pk) en accelereert van 0 tot 100 kilometer per uur in slechts 7,3 seconden. Dat is ruim twee seconden sneller dan de standaard ID.3. Geen schakelmomenten, geen vertragingen, maar pure kracht. Met zulke getallen kun je niet meer om de kracht van elektrische auto's heen.

Dit zijn de drie uitvoeringen

https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/660x366/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/07/2007-vw-id3-05.jpg?v=1-0

ID.3 1ST

Circa € 38.000

Deze eerste editie van de ID.3 heeft alles wat je nodig hebt om elke rit nog relaxter en veiliger maken.

Standaard op ID.3 1ST

 • 18 inch velgen ‘East Derry’
 • DAB+ digitale radio
 • Navigatiesysteem incl. streaming & internet
 • Natural Voice Control
 • Lane Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Parkeersensoren
https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/660x366/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/06/2007-vw-id3-06.jpg?v=1-0

ID.3 1ST Plus

Circa € 44.000

De Plus gaat nog een stap verder in comfort. Instappen gaat zonder sleutel en zelfs de verlichting wordt voor je geregeld.

Extra’s bovenop de ID.3 1ST

 • 19 inch velgen ‘Andoya’
 • IQ.LIGHT LED Matrix koplampen: passen zich automatisch aan iedere situatie aan
 • Keyless entry
 • Achteruitrijcamera
https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/660x366/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/01/2007-vw-id3-07.jpg?v=1-0

ID.3 1ST Max

Ga je voor de nieuwste technische snufjes en maximaal rijplezier? Dan is de Max dé uitvoering voor jou.

Extra’s bovenop de ID.3 1ST Plus

 • 20 inch velgen ‘Sanya’
 • Augmented reality head-up display: toont je route direct op de voorruit
 • Panoramadak
 • Elektrisch verstelbare stoelen
 • Dodehoeksensor 'Side Assist'
 • Draadloos je telefoon opladen
https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/02/2007-vw-id3-01.jpg?v=1-0

* Let op: er is een beperkt subsidiebudget van de overheid beschikbaar en de subsidie is beschikbaar zolang er nog budget is. Volkswagen kan daarom geen garantie geven op uitkering van de subsidie door de overheid.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Contact
Kan ik u helpen?