Header-1440x600.png

De vernieuwde ID.3 bij Century Autogroep

In april bestelbaar

  • Private lease v.a.

    € 699,-*

  • Zakelijke lease v.a.

    € 644,-

De ID.3 heeft een upgrade gekregen. Hij is nu namelijk nog beter, slimmer én in een nieuw jasje gestoken. Wil je op de hoogte blijven over de vernieuwde ID.3? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

display.png

Zie geen afslag over het hoofd

De augmented reality van je head-up display is verbeterd. En niet zo'n klein beetje ook. Zo kun je naast jouw snelheid en verschillende functies van de auto, nu ook jouw navigatie-aanwijzingen makkelijker zien. Ze worden namelijk voor je neus in het raam geprojecteerd. Zo zie je nooit meer een afslag over het hoofd. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je deze functie aan wilt zetten of niet.

bekleding.png

Een nieuw jasje én CO2-neutraal geproduceerd

De ID.3 is in een nieuw duurzaam jasje gestoken. Zo oogt én voelt de binnenkant een stuk zachter aan. Denk bijvoorbeeld aan zachtere materialen in de deurpanelen en het dashboard. Al het materiaal is ook nog eens standaard diervrij. Daarnaast is het exterieur scherper en sportiever geworden.

frontseats.png

Nóg slimmere rijhulpen

Travel Assist heeft nu een nieuwe slimme functie, als aanvulling op de Adaptive Cruise Control en Rijstrookassisent. En deze zit op de vernieuwde ID.3. Bij snelheden vanaf 90 km/u kan de auto na het aanzetten van de richtingaanwijzers namelijk automatisch van rijstrook wisselen. Als daar natuurlijk de ruimte voor is. Daarnaast kan de nieuwe ID.3 door V2X-technologie zeer snel data van andere auto's verwerken. Zo krijg je een waarschuwing voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Autorijden wordt met de ID.3 ineens een stuk veiliger.

display raam.png

Parkeren wordt een eitje

Een auto die onthoudt waar je parkeert en dit helemaal voor jou kan doen. Dat kan met Park Assist Plus inclusief Trained Park Assist. Park Assist Plus hielp je natuurlijk al bij het zoeken naar een parkeerplek en het geven van stuurassistentie. Maar is nu ook in staat om parkeermanoeuvres van jou als bestuurder op te slaan en na te bootsen. Daarbij houden alle sensoren de omgeving in de gaten en is de ID.3 in staat om zelf te sturen, accelereren en remmen en dus al het werk uit jouw handen te nemen. Zo kan iedereen parkeren.

Wat kun je verwachten?

  • Een vernieuwde ID.3 verkrijgbaar met 2 accupakketten
  • Actieradius van 420 km tot 550 km*
  • Met 120 kW tot 170 kW snelladen in ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%.
Direct rijden.png

Gegarandeerd een Volkswagen

Van een Volkswagen mag je hoge verwachtingen hebben. De ID.3 maakt deze allemaal waar, het is niet voor niets een Volkswagen. Bij de ID.3 krijg je de kwaliteit die je van een Volkswagen gewend bent. Bij je nieuwe auto zit daarom:

✓ Een garantie op de accu van maar liefst 8 jaar.

Bij de ID.3 heb je op de hoogvoltaccu een garantie van 8 jaar (of tot 160.000 gereden kilometers). Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om de staat van de accu. Aangeraden is om je onderhoud en reparaties altijd te laten uitvoeren door een van onze experts. 

✓ Een garantie van 2 jaar op de hele auto.

Op al onze elektrische auto’s zit 2 jaar fabrieksgarantie. Hierbij nemen we de kilometerbeperking niet mee. Meer informatie? Lees dan verder over onze garantie.

✓ Tot en met 7 jaar onderhoud.

De keuze voor een elektrische auto is een bewuste keuze, omdat je minder onderhoud nodig hebt. Wanneer je toch onderhoud nodig hebt krijg je standaard tot en met 7 jaar onderhoud op je auto. Zo blijft je ID.3 als nieuw voelen.

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.

Contact
Kan ik u helpen?