Volkswagen Caddy Combi

  • € 40.280

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De Volkswagen Caddy Combi bij Century . 

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De Caddy Combi EcoFuel: nog zuiniger met aardgas/Groengas

De Volkswagen Caddy Combi is er ook in de vierde generatie in EcoFuel-uitvoering. De 1.5 TGI-motor voldoet aan de Euro 6-norm. Hij is geschikt voor CNG (Compressed Natural Gas - aardgas), maar ook voor Groengas (van biologische herkomst) en benzine. Vergeleken met hun voorgangers zijn de EcoFuel-modellen maar liefst 28% zuiniger en 25% krachtiger. Daar komt bij dat aardgas 45% goedkoper is dan benzine én de EcoFuel-modellen komen in aanmerking voor verschillende regionale subsidiemogelijkheden en de MIA investeringsaftrek.

De 1.5 TGI motor van de Caddy Combi EcoFuel levert 81 kW/110 pk en is daarmee goed voor prima prestaties. Vergeleken met zijn 2,0-liter voorganger is hij maar liefst 28% zuiniger geworden en heeft hij een 25% hoger koppel. De 1.5 TGI is moderner van opzet en wordt standaard geleverd in combinatie met een zesversnellingsbak (voorganger: 5-bak) en een start/stop-systeem inclusief ‘terugwinning’ van remenergie (recuperatie).

Ruimere actieradius
De Caddy Combi EcoFuel beschikt over vier gastanks die veilig en plaatsbesparend onder de wagenvloer zijn gemonteerd. Net als in de voorganger bedraagt de capaciteit circa 26 kg aardgas. Door het lagere verbruik is de actieradius aanzienlijk toegenomen: van 440 naar 610 km op H-gas. De grotere Maxi-uitvoeringen hebben een tankcapaciteit van circa 37 kg, goed voor 760 km op H-gas (voorganger: 550 km). Voor noodgevallen is er een benzinetank van 13 liter beschikbaar.

Altijd compleet, online indien gewenst

De Caddy Combi en Caddy Combi Maxi vallen op door hun aangescherpte design en het nog fraaiere interieur. De standaarduitrusting is verder verrijkt. De modellen zijn er als Trendline, Comfortline en Highline. De Trendline heeft standaard al Climatic airconditioning, Radio Composition Audio, elektrisch bedienbare ramen (vóór) en buitenspiegels (tevens verwarmd), een boordcomputer, twee schuifdeuren en veiligheidsvoorzieningen als Front Assist met noodremassistent, ESC en hoofd-/zij-airbags. Met het optionele radio-navigatiesysteem 'Discover Media' gaan de Caddy Combi-modellen zelfs online dankzij Car-Net mobiele diensten.

Benzine of diesel

De motoren voor de Caddy Combi-modellen hebben een efficiencyslag gemaakt: ze zijn tot 15% zuiniger dan hun voorgangers en ze voldoen aan de Euro 6-norm. Er zijn twee TSI-benzinemotoren: 1.2 met 62 kW/84 pk en 1.5 met 92 kW/125 pk. Vervolgens zijn er twee 2.0 TDI-diesels: 55 kW/75 pk en 75 kW/102 pk. De Caddy Combi-modellen zijn er ook met de 1.5 TGI (81 kW/110 pk) die geschikt is voor CNG (aardgas) en benzine. De sterkste benzine- en dieselversies zijn er ook met DSG.

Exterieur

De Volkswagen Caddy Combi is de praktische familieauto met een sportieve tint. Met de chromen lamellen in de grille, bumpers en zijspiegels in carrosseriekleur en de grote wielen, kunt u steeds weer goed voor de dag komen. Kom langs bij Century in Assen, Emmen, Groningen, Winschoten en Hoogeveen en laat u verrassen. 

Interieur

Zowel de Caddy Combi als de Caddy Combi Maxi zijn multi-inzetbaar. De achterbank, met drie volwaardige zitplaatsen, is in ongelijke delen neerklapbaar en volledig uitneembaar. De Caddy Combi Maxi beschikt over een derde zitrij. De passagiersruimte is met de handige schuifdeuren (standaard vanaf de Trendline) zó te bereiken en de grote achterklep maakt het in- en uitladen van bagage al even eenvoudig. Comfort staat binnenin de Caddy Combi op hoog niveau. Van de ergonomische voorstoelen tot het doordachte opbergsysteem met z’n vele mogelijkheden. Alles is erop gericht om u en uw medepassagiers altijd onder optimaal comfort op uw plaats van bestemming aan te laten komen.

Multifunctioneel

De boordcomputer en de boordcomputer 'Plus' (standaard vanaf Highline) informeren u onder andere over het actueel verbruik, gemiddeld verbruik en de actieradius. Sturen gaat bijna vanzelf dankzij de stuurbekrachtiging en het meervoudig verstelbare stuur. Vanaf de Comfortline is uw Caddy standaard uitgerust met het multimediasysteem Composition Colour met mp3-functie, aux-in aansluiting, SD kaart lezer, cd-speler en zes speakers. Het multimediasysteem biedt met zijn fraaie display veel gebruiksgemak. Kortom: de Volkswagen Caddy Combi van Century is van alle gemakken voorzien.

Meer weten over Volkswagen Caddy Combi? Neem dan contact op met Century , uw Volkswagen dealer in Assen, Emmen, Groningen, Winschoten en Hoogeveen.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst_Caddy_Combi_2.pdf PDF 2.83 MB Downloaden
PDF Brochure_Caddy_Combi_1.pdf PDF 15.19 MB Downloaden
Uw Volkswagen samenstellen

Voorbeeldberekening: Caddy Combi

Kredietsom € 30.210 Maandlasten € 428 Totaalprijs krediet € 35.548 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 20.140 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 40.280 Aanbetaling € 10.070

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de Volkswagen Caddy Combi vanaf € 428 p/m

€ 40.280
€ 30.210
€ 428

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Caddy Combi

Kredietsom € 30.210 Maandlasten € 428 Totaalprijs krediet € 35.548 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden