Samen_uit_je_stekker_XXL.jpeg

Ga jij met Volkswagen naar het Huis van Oranje?

Nergens wordt kijken naar de wedstrijden van het Nederlands elftal leuker dan in het Huis van Oranje. En jij kunt dit nu zelf ervaren, samen met 3 vrienden! Geniet van de pre- en halftime show, het voetbal en laat je volledig door Volkswagen verzorgen tijdens een van de wedstrijden op 25 of 29 november in de Johan Cruijff Arena.

Wat kun je winnen?

  • Als een VIP worden jullie opgehaald en thuisgebracht in een van onze nieuwste Volkswagen ID. modellen door een privé chauffeur.
  • 4 tickets voor het Huis van Oranje in de Johan Cruijff Arena: bekijk de wedstrijd op megaschermen!
  • Genieten vanaf goede plekken van de pre- en halftime show met bekende artiesten zoals La Fuente, Flemming, Typhoon, Ronnie Flex en Emma Heesters.

Start hier de
Volkswagen Samen uit je Stekker Quiz.

 

Beantwoord de twee quizvragen
en wie weet winnen jij en 3 vrienden een VIP trip naar het Huis van Oranje.

 

Veelgestelde vragen

Via volkswagen.nl/oranje kan je meedoen aan de ‘Samen uit je Stekker’ actie. Maak de quiz en laat daarna jouw gegevens achter. Zo doe je automatisch mee met onze winactie!

De actieperiode loopt van 10 november tot en met 21 november.

Per ‘Huis van Oranje’ event op 25 en 29 november geven we 23 VIP-ritten voor 4 personen weg. In totaal dus 46 ritten die we weggeven!

Vanuit heel het land. Alle dealers van Volkswagen doen mee, dus er is altijd een rit bij jou in de buurt die je wellicht kan winnen.

De prijs bestaat uit:

  • 1 heen- en terugrit voor 4 personen inclusief chauffeur in een Volkswagen ID4 of ID5 Volkswagen personenwagen naar 1 van onderstaande Huis van Oranje events in de Johan Cruijff ArenA. Het ophaal- en afleveradres is 1 zelfde adres, zoals overeengekomen met de winnaar.
  • Diverse goodies beschikbaar gesteld vanuit Volkswagen.
  • 4 'Categorie 1' tickets voor het Huis van Oranje: voor de wedstrijden Nederland - Ecuador op 25 november 2022 of Nederland – Qatar op 29 november.

Er passen maximaal 4 winnaars (en een privé-chauffeur) in de Volkswagen. Er kunnen helaas geen extra mensen mee.

Ja, als je je inschrijft kan je je voorkeur aangeven. En je kan je ook inschrijven voor beide wedstrijden. Wil je dat? Meld je dan twee keer aan!

Nee, het kost geen geld om mee te doen.

Je mag meedoen vanaf 16 jaar. Er moet echter wel altijd iemand van 18+ bij de groep zitten die wordt aangewezen als ‘reisleider’ en verantwoordelijk is.

Van de 46 winnaars wordt gekeken of zij 3 personen hebben getagd in een comment op de Facebook of Instagram post waarbij de link op die inschrijf/actiepagina is gedeeld. Indien de deelnemer 3 vrienden heeft getagd én Volkswagen volgt, dan telt zijn/haar deelname mee in de eindronde met de factor 4. Vaker taggen en op zowel Instagram als Facebook taggen vergroot de winkans niet.

De getrokken en geselecteerde winnaars worden uiterlijk op 18 november 17.00 uur op de hoogte gesteld door Volkswagen via het door hen opgegeven e-mailadres, voor de wedstrijd van 25 november. En uiterlijk 21 november om 17.00 uur voor de wedstrijd van 29 november. We verwachten dat een winnaar binnen 24 uur reageert op de email om zijn/haar plek te claimen. Indien een winnaar niet (tijdig) reageert of om enige reden wordt uitgesloten van deelname aan de actie, dan vervalt diens recht op de prijs. In dat geval zal Volkswagen via e-mail of telefoon contact opnemen met de eerste reservewinnaar. Indien deze niet (tijdig) reageert of om enige reden (ook) wordt uitgesloten van deelname aan de actie, dan vervalt ook diens recht op de prijs.

In dat geval zal Volkswagen via e-mail of DM contact opnemen met de volgende reservewinnaar, enzovoort, totdat een reservewinnaar binnen de gestelde termijn wél reageert en niet is uitgesloten van deelname aan de actie. Indien geen van de reservewinnaars aan deze criteria voldoet, dan vervalt de prijs aan Volkswagen. Alle deelnemers krijgen in de week van 21 november bericht ter afsluiting van de campagne.

Hierna wordt telefonisch en via Whatsapp contact gehouden om de pick-up en drop-off te faciliteren.

In het kader van deze actie zal Volkswagen eventueel beeldopnames (zoals foto’s en/of video’s) maken van de winnaar. Deze beelden worden gebruikt voor publicatie op de kanalen van Volkswagen. Met het accepteren van de prijs geeft de winnaar aan dat hij/zij hiermee akkoord gaat.

De prijs is persoonsgebonden. Volkswagen zal geen verzoeken van de winnaar(s) honoreren om de prijs te ruilen, over te dragen aan derden, of in te wisselen voor geld of voor andere prijzen/artikelen met een vergelijkbare waarde.

Stuur ons een DM via de social media kanalen van Volkswagen of via info@samenuitjestekker.nl

Volkswagen en de privé-chauffeur zijn gerechtigd om een deelnemer te weigeren terug te rijden bij overmatig alcohol gebruik. De terugrit dient dan op eigen gelegenheid te worden geregeld, zonder enige aansprakelijkheid voor Volkswagen. In de auto mag geen alcohol genuttigd worden

Volkswagen is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Volkswagen is niet aansprakelijk voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijs. Deelnemers hebben zelf de verantwoordelijkheid om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

De actie wordt georganiseerd ter promotie van het merk Volkswagen als officiële mobiliteitspartner van de KNVB en hoofdpartner van het Huis van Oranje.