Century Zakelijke Markt _ Century Lease

Groningen: Zakelijke Markt / Century Lease

Bornholmstraat 29, 9723 AW Groningen

Een auto leasen? Welkom bij Century Lease, dé leasespecialist van Noord-Nederland!

Century. Totaalaanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen. Leasen in Groningen en Drenthe.

Een auto kopen, huren, leasen, wassen, onderhouden of repareren? Op de afdeling Zakelijke Markt van Century wordt u volledig ontzorgd. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en wij denken graag met u mee. Altijd met het behalen van een kostenreductie op uw wagenpark als insteek. U kunt met al uw mobiliteitsvraagstukken bij ons terecht. Bij één vast contactpersoon. Een contactpersoon die intern bijgestaan wordt door een team van product- en merkenspecialisten. Wel zo prettig. Hierdoor bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die voor u en uw bedrijf het beste uitpakt. Century biedt u een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT , ŠKODA, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Century Lease 

Een auto leasen? Leasen doe je bij Century. Voor alle automerken!

Century biedt altijd de juiste autolease oplossing voor een leaseauto. Voor alle automerken. Dus ook voor bijvoorbeeld een BMW, Mercedes, Opel, Renault of Volvo kunt u bij ons terecht. U bepaalt.

Een auto leasen? Leasen doet u bij Century, de leasespecialist van Noord-Nederland!

Kijk voor meer informatie over onze lease mogelijkheden op onze speciale pagina over leasen. Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 050 853 7200 of stuur een e-mail naar lease@century.nl.

Fleetsales

Eén loket voor leasemaatschappijen en fleetowners.

Wij hebben bij Century één loket met twee specialisten die zich 100% bezig houden met het helpen van leasemaatschappijen en fleetowners. De juiste invulling van uw wagenpak, het onderhoud ervan en eventueel schadeherstel, onze specialisten staan voor u klaar. Heeft u vragen? Bel ze op 050 853 7200 of stuur een mail naar fleetsales@century.nl.

Onze mobiliteitsadviseurs komen graag bij u langs...

Kunnen wij u ook helpen met uw mobiliteitsvraagstukken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze mobiliteitsadviseurs. Zij nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek bij u op kantoor om uw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Ons telefoonnummer is 050 853 7200 of stuur een e-mail naar zakelijk@century.nl.

Century werkt samen met Volkswagen Pon Financial Services. Een joint venture tussen Pon Holdings BV en Volkswagen Financial Services AG. Volkswagen Leasing is ISO 9001:2008 (kwaliteit) en 140001:2004 (milieu) gecertificeerd. De leaseportefeuille en alle daarbij behorende backoffice activiteiten worden centraal geregeld bij Volkswagen Pon Financial Services.  

Openingstijden Century Lease

Dag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Kantoor

08:30 - 17:30 uur

08:30 - 17:30 uur

08:30 - 17:30 uur

08:30 - 17:30 uur

08:30 - 17:30 uur

Gesloten

Gesloten

Neem contact met ons op!

Contact
Kan ik u helpen?