Testrijder gezocht

  • Century Autogroep
Pagebanner_SEAT_Ibiza_1200x374_1.jpg

Vind jij het leuk om jouw mening over de Seat Ibiza met anderen te delen?

De SEAT Ibiza bij Century Autogroep

De SEAT Ibiza beschikt niet alleen over de nieuwste technologie en sportieve looks, ook de interieurruimte en het comfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het design van het compacte model van het Spaanse merk kenmerkt zich net als voorheen door een jonge, functionele en sportieve uitstraling. De vijfde generatie van SEAT’s bestseller is gebaseerd op een compleet nieuw platform. 

Wat gaan we doen?

Wij ontvangen je bij een Century vestiging naar keuze. Het programma ziet er dan als volgt uit:

  • Ontvangst en uitleg met kopje koffie/thee.
  • Testrijden + interview (30/45 minuten).
  • Afsluiting. 

Een Century medewerker begeleidt jouw testervaring. Samen ga je op pad. Gedurende jouw testervaring maakt de medewerker filmopnames en stelt hij jou enkele vragen over de auto. Van het filmmateriaal van de drie testers maken we een leuk, interessant filmpje voor op onze website en social media kanalen. 

Waarom doen wij dit?

Wij kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe fantastisch de SEAT Ibiza is, maar het is natuurlijk veel krachtiger om de mening van anderen hierover te weten. Jouw mening telt dus!

Benieuwd wat het inhoudt? De afgelopen maanden hebben we verschillende auto's getest. Klik op onderstaande afbeeldingen om een idee te krijgen van wat we doen.

Wie zoeken wij?

Als jij jouw mening over de Ibiza wilt geven, dan zijn wij op zoek naar jou. Lijkt het jou leuk om voor ons een testverslag te maken? Vul onderstaand formulier in. Uit alle geïnteresseerden selecteren we maandagmiddag 15 januari de testers. Houd je telefoon of mailbox dus in de gaten!

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Meer weten over de nieuwe Ibiza? Klik op onderstaande links.

Voorraad nieuw
Demo voorraad
Modelinformatie

Meld je aan voor Testrijder gezocht!

Persoonlijke gegevens

Kies een tijd en locatie