Gezocht: testrijders voor de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace

(aanmelden is niet meer mogelijk)

  • Century Autogroep
Pagebanner_Tiguan_Allspace_no_text_1200x374.jpg

Lijkt het jou leuk om de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace zelf te testen en jouw mening over deze grote SUV met anderen te delen? Dat kan!

De Volkswagen Tiguan Allspace bij Century Autogroep

Volkswagen presenteert de Tiguan Allspace, nu in de showroom bij Century Autogroep! Ruim op elk terrein. Dankzij zijn superieure rij-eigenschappen en geavanceerde technologieën neemt de nieuwe Tiguan Allspace je mee op avontuur. Het nieuwe design is krachtig en elegant. Niet alleen van buiten, maar ook binnen. Ontdek in het interieur nog veel meer prachtige design-elementen.  Ga op ontdekkingsreis in deze ruime SUV.

Wat gaan we doen?

Je wordt ontvangen bij een Century vestiging naar keuze. Na een korte uitleg neem je zelf plaats achter het stuur van onze Tiguan Allspace om te proefrijden. De testrit duurt zo'n 30 tot 45 minuten. Een medewerker van Century begeleidt je met deze testervaring.

Tijdens de testrit worden film- en geluidopnames gemaakt. De medewerker van Century stelt je vragen over jouw ervaring met de auto. Het videomateriaal van alle testrijders wordt verwerkt tot een korte impressie waarin alle meningen worden samengevat. Het resultaat wordt gebruikt voor promotiedoeleinden op de website van Century en social media kanalen.

Waarom doen we dit?

We vertellen je graag alles over onze auto's en merken, maar het is nog leuker als je het zelf kan ervaren! Daarnaast laten wij ons graag inspireren door onze klanten. Jouw mening telt dus!

In de afgelopen maanden zijn we met verschillende testrijders op pad geweest. Benieuwd naar de mening van onze testrijders? We hebben ze hier nog eens samengevat.

Wie zoeken wij?

Wil jij jouw mening over de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace met ons delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanmelden is niet meer mogelijk. Meld je vóór dinsdag 20 maart aan via onderstaand contactformulier. Uit de aanmeldingen worden maximaal drie testrijders geselecteerd. Om mee te doen moet je in bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Meer weten over de nieuwe Tiguan Allspace? Bezoek onderstaande pagina's voor meer informatie.

Nieuwe voorraadmodellen Tiguan Allspace  Modelpagina Volkswagen Tiguan Allspace

Meld je aan voor Testrijder gezocht!

Persoonlijke gegevens

Kies een tijd en locatie