Sponsordeal SV Mussel

pagebanner_-_sponsordeal_SV_Mussel.jpg

SV Mussel en Century gaan samen een sponsordeal aan. Winst voor alle partijen!

Century draagt iedere vereniging een warm hart toe en wil iedere vereniging sponsoren. Onder sponsoren verstaan wij echter een partnerschap die voor alle partijen winst oplevert. Het lid, de vereniging en natuurlijk ook Century worden er beter van. Wij geloven niet in het vooraf overmaken van een bepaald geldbedrag ter promotie van ons bedrijf bij een vereniging. Dit is eerder een vorm van doneren. Wij vinden dat een vereniging én haar leden beloond moeten worden voor het gebruik maken van onze producten en diensten. Zo worden alle partijen er beter van!

SV Mussel heeft een sponsordeal afgesloten met Century.

Hoe profiteert de vereniging, en u als lid, van de Century Sponsordeal.

  • Wij geven 10% korting op de totaalfactuur voor onderhoud en schadereparatie bij onze vestigingen. 5% voor u als lid is en 5% voor de clubkas, met een maximum kortingsbedrag van € 100.

  • Wij geven een premie van € 100,- per gekochte auto bij onze vestigingen. € 50 voor u als lid als korting op accessoires en € 50,- voor de clubkas.

  • Wij geven uw vereniging 10% korting op autohuur bij onze verhuurvestigingen.

Let op, natuurlijk mag u ook uw voordeel schenken aan de vereniging. Het volledige bedrag komt dan ten goede van de clubkas. Het maximale kortingsbedrag bedraagt € 100. Het kortingspercentage is niet over het btw bedrag. Voor wat de accessoires betreft, kies een accessoire uit en ontvang de accessoire gratis of met € 50 korting, afhankelijk van het bedrag. 

Het is aan de vereniging om de sponsordeal levendig te houden. Immers, des te meer promotie van de sponsordeal door de vereniging, des te groter de kans op een hoog sponsorbedrag voor de vereniging. 

Uw voordeel claimen.

U vult onderstaand formulier in. U ontvangt per e-mail (check eventueel uw mailbox met ongewenste mail) een bevestiging van hetgeen u heeft ingevuld. 

Koopt u een auto? 
>> Lever de e-mailbevestiging vooraf in bij de verkoopadviseur. Kies een accessoire uit en hierop krijgt u € 50 korting. 

Komt u voor onderhoud/schade? 
>> Lever de e-mailbevestiging in bij de service adviseur als u de auto brengt. De korting wordt verwerkt op de te betalen factuur. Let op, het maximale kortingsbedrag bedraagt € 100. Het kortingspercentage is niet over het btw bedrag. 

Uitbetaling vereniging
De uitbetaling aan de vereniging vindt, na een check bij de vereniging of u daadwerkelijk clublid bent, één keer per maand plaats.

Let op, het is administratief niet mogelijk om achteraf de korting te verwerken. Het is dus belangrijk dat u bovenstaande richtlijnen volgt. 

Let op, lever de e-mailbevestiging die u ontvangt vooraf in bij de verkoop- of serviceadviseur om uw claim te verzilveren. Voor de voorwaarden zie de sponsordealpagina van uw vereniging.