Banner Fabia Proefritevent

Splinternieuwe FABIA Proefritevent

Bij deze nodigen wij je graag uit voor het Splinternieuwe FABIA Proefritevent bij Century Autogroep Groningen & Emmen, van 30 september t/m 2 oktober. Dit is jouw kans om de vernieuwde ŠKODA FABIA, onder het genot van een hapje en drankje, als één van de eersten van Nederland 'hands on' te ervaren. Je krijgt 45 minuten persoonlijke tijd om de vernieuwde FABIA te ervaren en alle vragen die je hebt te stellen aan één van onze verkoopadviseurs. 

Logischerwijs nemen wij alle coronamaatregelen van het RIVM in acht en worden de auto's tussen proefritten waar nodig gedesinfecteerd.

Meld je meteen aan via het onderstaande formulier en wees er snel bij, het aantal plekken zijn beperkt! Wil je meer lezen over de vernieuwde ŠKODA FABIA? Klik dan op de onderstaande knop.

Aanmelden!

Be The First

Stap jij straks als één van de eersten in de splinternieuwe FABIA? Dan profiteer je van mooie voordelen. De eerste 15 vernieuwde FABIA klanten ontvangen namelijk*:

  • €500 Tanktegoed
  • 1 Jaar Gratis Wassen
  • Schaalmodel Vernieuwde FABIA

We houden je graag op de hoogte over de vernieuwde FABIA, zodat jij als één van de eersten weet wanneer hij bestelbaar is! Vul het onderstaande formulier in en ontvang alle updates omtrent de vernieuwde FABIA.

Houd mij op de hoogte!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

*Eén jaar lang gratis wassen, komt neer op 1x per maand een Diamant Wasbeurt ter waarde van €15 incl. BTW. €500 tanktegoed ontvang je als Cashback op je rekening gestort na order. Acties zijn niet in te wisselen voor contanten.