Wij regelen een compleet verzorgd ŠKODA kinderfeestje in Assen, Emmen en Hoogeveen

skoda_kinderfeestje.jpg

Zaterdag is kinderfeestjes. Dat is hard werken. Daarom kun je vast wel wat hulp gebruiken!

Still_-_Zaterdaghulp_confetti.jpg

Heb je de actie van ŠKODA Nederland gezien waarbij je kans maakte op heel bijzonder verjaardagvervoer in de vorm van een ruime KODIAQ met maar liefst zeven zitplaatsen, volledig uitgerust als piñata en voorzien van confettikanon, limonade en chauffeur in dino- of prinseskostuum?

Century is sinds juli van dit jaar officieel merkdealer in Drenthe, met vestigingen in Assen, Emmen en vanaf 1 oktober óók in Hoogeveen. Wij hebben dus wat te vieren!

Wij mogen namens ŠKODA Nederland in Drenthe onder alle ŠKODA-rijders nog drie extra ŠKODA kinderfeestjes weggeven op dinsdag 23 oktober, woensdag 24 oktober en donderdag 25 oktober. Om het extra feestelijk te maken gaan wij nog net even een stap verder dan ŠKODA Nederland...

Century regelt en verzorgt jouw complete ŠKODA kinderfeestje!


Wat krijg je allemaal met het kinderfeestje

kinderfeestje.pngJouw onvergetelijke feestje ziet er als volgt uit:

 • een Piñata-KODIAQ met 7 zitplaatsen*, soundsystem, confettikanon, limonade en een chauffeur in dinopak haalt je thuis op (één adres max. 30 km rondom onze vestiging in Emmen, Assen, Hoogeveen);
 • een compleet verzorgd kinderfeestje voor 5 kinderen en één volwassen begeleider (zie onder);
 • je wordt in de Piñata-KODIAQ weer thuisgebracht (één adres max. 30 km rondom onze vestiging in Emmen, Assen, Hoogeveen).
* Wij leveren geen kinderzitjes. De volwassen begeleider is zelf verantwoordelijk voor voldoende kinderzitjes.
** Dit is vanaf het moment van thuis ophalen tot het moment van thuis terugbrengen.
*** Tijdens het gehele kinderfeestje is de volwassen begeleider verantwoordelijk/aansprakelijk voor de kinderen. Verder zijn de huisregels van Ballorig en Zippa Zebra van toepassing.


Moet ik iets betalen?

Het gebruik van de KODIAQ, inclusief brandstofkosten, en het kinderfeestje arrangement op de locatie zijn inbegrepen. Eventuele extra's zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik meedoen?

Onderaan deze pagina kun jij je aanmelden voor ons kinderfeestje. Enige vereiste is dat je ŠKODA-rijder bent. Je hoeft niet per se klant bij Century te zijn.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 11 oktober 2018.

Zijn er verder nog spelregels waar ik op moet letten?

Zoals met iedere actie, zijn er enkele spelregels.

 1. Aanmelden alleen mogelijk voor een vast aantal van 5 kinderen die minimaal 4 jaar en maximaal 12 jaar oud zijn. 
 2. Alleen diegene op wiens naam de ŠKODA qua eigendom staat of die in ons systeem als berijder vermeld staat kan zich aanmelden.
 3. Je mag je maximaal één keer aanmelden. 
 4. Medewerkers van Century en directe familie (partner, kinderen) van medewerkers van Century zijn uitgesloten van deelname.
 5. De winnaars worden vrijdag 12 oktober persoonlijk bericht. Hoor je maandag niets van ons, dan heb je dus niet gewonnen. Er wordt verder niet over de uitslag gecorrespondeerd.
 6. De bepaling van de winnnaars geschiedt op basis van loting.
 7. Als winnaar ga je ermee akkoord dat je Century een leuke foto stuurt van het ŠKODA kinderfeestje voor gebruik op de social media kanalen van Century.
 8. ŠKODA Nederland en Century kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enige (vermogens)schade en/of ander nadeel veroorzaakt door, of op enige wijze verband houdend met deze actie, inclusief doch niet beperkt tot deelname aan de actie, het onvermogen om deel te nemen, het gebruikmaken van de gewonnen prijs en de uitslagen van deze actie.
 9. Daar waar wij niet voorzien in eigen voorwaarden zoals op deze pagina genoemd, gelden de actievoorwaarden die vermeld staan op https://www.skoda.nl/zaterdaghulp/voorwaarden.
 10. Century behoudt zich het recht voor om bovenstaande spelregels tussentijds aan te passen.

Aanmelden ŠKODA Kinderfeestje van Century


Ik meld mijn kind graag aan voor het ŠKODA Kinderfeestje van Century voor in totaal 5 kinderen en 1 volwassen begeleider.

Gegevens kind

Gegevens ŠKODA-rijder

    

LET OP! Aanmelden kan alleen voor een vast aantal van 1 volwassen begeleider en 5 kinderen.
(minimum leeftijd 4 jaar / maximum leeftijd 12 jaar)