ŠKODA VISION E

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

Ontdek de VISION E bij Century

Maak kennis met de VISION E, de eerste volledig elektrische conceptauto. De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Het is niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto. Naar verwachting komt dit model in 2020 op de markt. 

Image-onder-hero-VisionE.jpg

Slimme assistenten

Automatische piloot

De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij volledig zelfstandig in staat om inhaalmanoeuvres uit te voeren.

Maximaal bereik

De VISION E is voorzien van krachtige lithium-ion batterijen die zeer snel geladen kunnen worden. Gecombineerd met een intelligente dynamo met regeneratief remsysteem wordt een bereik tot maximaal 500 kilometer gehaald.

Sensoren

Verschillende sensoren en tal van camera's monitoren continu de verkeerssituatie. In dit toekomstige model van ŠKODA behoren zijspiegels tot het verleden, alles wat er rondom de auto gebeurt wordt weergegeven op de displays in de auto.

UW ŠKODA samenstellen

Voorbeeldberekening: VISION E

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 0 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 0 Aanbetaling € 0
Sluiten

Financier de ŠKODA VISION E vanaf € 0 p/m

€ 0
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 0
€ 0

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
ŠKODA VISION E

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden