ŠKODA zaterdaghulp

Zaterdag is... een frisse neus halen

Zaterdaghulp Frisse Neus Service

We verrasten honden (en hun baasjes) tijdens het blokje om met een tripje naar het strand. Maar eerst moesten we uitzoeken wie die frisse neus écht konden gebruiken.

https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/02/2003-skoda-zaterdaghulp-01.jpg?v=1-0

ŠKODA KAMIQ

Private Lease vanaf € 339 per maand*.

ŠKODA KAMIQ

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren. De nieuwe cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen van een coupé in de compacte klasse. Met moderne assistentie- en infotainmentsystemen, veel ruimte en talloze Simply Clever-functies, is de KAMIQ een echte ŠKODA.

20% korting op hondenaccessoires

Als je die frisse neus met jouw hond gaat halen, ga je dan wel veilig op pad? Je krijgt nu 20% korting in de ŠKODA webshop op alle hondenaccesssoires!

Voor elke zaterdag wat wils

Zaterdag moet er altijd van alles en nog wat gebeuren en dus kun je wel een ruime en praktische ŠKODA gebruiken. Ontdek hieronder waarmee onze modellen jou het leven op zaterdag (en de andere dagen van de week) iets makkelijker maken.

Wij schieten te (Zaterdag)hulp!

Of je nou een kinderfeestje organiseert, een lastige doe-het-zelf-klus moet klaren, of een dag wilt fietsen als echte wielerprof: op zaterdag kun je op ŠKODA rekenen. Ontdek hoe ŠKODA eerder de (zater)dag redde met een van de eerdere Zaterdaghulpen.

https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/07/2003-skoda-zaterdaghulp-03.jpg?v=1-0

ŠKODA Boedelbak

Zaterdag is klusdag. Een beetje hulp is dan erg fijn, niet?
Daarom kun je als ŠKODA berijder gratis een ŠKODA Boedelbak lenen. Bekijk de beschikbaarheid.