Mijn ŠKODA App

Pagebanner_SKODA_app_1200x374.jpg

Nu weet u echt alles van uw ŠKODA.

Met de Mijn ŠKODA app heeft u altijd alle informatie over uw ŠKODA bij de hand. Zie op afstand of uw ŠKODA op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het.

Gemakkelijk je parkeerkosten betalen
Houd je zakelijke en privé kilometers bij
Check het brandstof niveau
Persoonlijke rijstijl-score
Weet wanneer onderhoud nodig is
Controleer of jouw ŠKODA op de handrem staat
Verminder de kans op pech.
Ontvang een melding bij beweging

Dashboard
Net als in uw auto toont het dashboard van de app alle belangrijke informatie. Zo ziet u in één oogopslag de inhoud van uw tank, of uw ŠKODA op de handrem staat, of de deuren vergrendeld zijn, hoe ver uw auto staat en kunt u het bewegingsalert inschakelen. Daarnaast ziet u met de Rijstijl-score eenvoudig hoe zuinig u rijdt en dankzij ‘Mijn Ritten’ heeft u inzicht in uw gereden ritten.

Bewegings Alert
Heeft u het ‘Bewegings Alert’ ingeschakeld? Dan krijgt u een melding zodra uw ŠKODA wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal. U kunt zelf instellen welke meldingen u aan en uit zet.

Locatie Auto
In ‘Locatie auto’ ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw ŠKODA. Onmisbaar als u uw auto ‘even’ kwijt bent, bijvoorbeeld in grote steden of op vakantie in Europa.

Mijn ŠKODA model
In ‘Mijn model’ vindt u een duidelijk overzicht van de technische status van uw ŠKODA. De gekleurde balken geven een indicatie van de belangrijkste onderdelen. Zo ziet u in één oogopslag hoe uw ŠKODA ervoor staat.

  • Rood : Er is een defect gesignaleerd in uw ŠKODA. Neem direct contact op met uw ŠKODA dealer.
  • Oranje : Er is een (potentiële) storing, maar u kunt nog doorrijden. Maak wel alvast een afspraak bij uw ŠKODA dealer.
  • Groen : Er is geen storing of defect. U kunt ongestoord doorrijden.
  • Grijs : De sensoren kunnen geen metingen verrichten voor dit onderdeel.

Onderhoud
In ‘Onderhoud’ ziet u wanneer er weer onderhoud gepleegd moet worden. De Mijn ŠKODA app weet precies wat de leeftijd van uw ŠKODA is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo kan de app u op het juiste moment helpen herinneren als het tijd is voor een servicebeurt.

Pechhulp
Staat u met pech? Geen stress. Bel met ‘Pechhulp’ eenvoudig naar de ŠKODA Mobiliteitsservice. U kunt automatisch uw locatie en statusrapport delen. Dan weten de hulpdiensten u snel te vinden én kan er alvast een diagnose gesteld worden. Zo bent u snel weer op weg.

De Rijstijl-score
Helpt u brandstof besparen. Op basis van ‘Het Nieuwe Rijden’ geeft de Rijstijlscore uw rijstijl weer. Hoe u optrekt, hoe constant uw snelheid was en hoe u remt, bepaalt de uitslag. Een verbeterde score geeft aan dat uw brandstofverbruik daalt. Dat is niet alleen voordeliger voor u, maar ook beter voor het milieu. Bovendien houdt de Rijstijl-score rekening met uw specifieke voertuigkarakteristieken zodat uw score vergelijkbaar is met andere berijders in diverse ŠKODA modellen.

Mijn Ritten
Onder ‘Mijn Ritten’ ziet u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Daarnaast houdt de app ook rekening met omrijkilometers en kunt u een opmerking per rit toevoegen. Zo wordt ritregistratie makkelijker dan ooit. U weet precies of een rit privé, woonwerk of zakelijk was. 

Ritregistratie voor de belastingdienst
Met de ritregistratiesysteem module kunt u met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een pdf- document downloaden. Ruim op tijd voor uw belastingaangifte. Het pdf-document van de Mijn ŠKODA app voldoet aan de eisen
die de Belastingdienst hiervoor heeft opgesteld. Handig en tijdbesparend. Aan deze module zijn extra kosten verbonden. 

Wie ziet wat?

Mijn ŠKODA App downloaden: 

De Mijn ŠKODA App is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers. Download de app via onderstaande buttons. 

Download voor IPhone

Download voor Android