Ontwerp zonder titel (4)

Over Privé Shortlease

Denkt u aan Privé Shortlease bij Century Shortlease? Met Privé Shortlease kiest u altijd uit de nieuwste modellen die direct leverbaar zijn, kunt u rekenen op flexibele voorwaarden, profiteert u van lage maandtarieven en heeft u zekerheid over uw mobiliteitskosten. Hieronder leggen wij u alles uit over Privé Shortlease.

Wat houdt Privé Shortlease in?

Als u besluit om een auto te gaan leasen, dan sluit u over het algemeen een leasecontract af voor een vaste periode. Het kan voorkomen dat uw auto, om diverse redenen, eerder ingeleverd moet worden. Dit is vaak wel mogelijk, maar dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Wij begrijpen dat u daar niet op zit te wachten. Met Privé Shortlease bij Century Shortlease kunt u al een auto leasen met een looptijd van één maand en heeft u de mogelijkheid om uw contract dagelijks op te zeggen.

U kiest hiermee voor gemak en flexibiliteit. Tevens bieden wij transparante tarieven, gedegen advies en de nieuwste modellen van betrouwbare merken. Wanneer de afgesproken contractuele periode van uw Privé Shortlease contract afgelopen is, is het mogelijk om door te blijven rijden in uw leaseauto. Wanneer u de auto toch wenst in te leveren na de afgesproken contractuele periode, dan hanteren wij een opzegtermijn van 5 werkdagen. 

skodaenyaqivsportline11-2

De voordelen van Privé Shortlease

 • Ontwerp zonder titel

  U kunt in een jong gebruikte auto rijden zonder hiervoor een grote investering te doen.

 • Ontwerp zonder titel

  De verzekering, het onderhoud, de bandenwissels, de rente, de vrije kilometers, BTW en wegenbelasting zijn bij het contract inbegrepen.

 • Ontwerp zonder titel

  Onze auto's kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

 • Ontwerp zonder titel

  U wordt niet BKR-geregistreerd.

 • Ontwerp zonder titel

  U kunt al Privé Shortleasen met een looptijd van één maand.

 • Ontwerp zonder titel

  Uw leasecontract is per dag opzegbaar.

 • Ontwerp zonder titel

  U beperkt het nemen van financiële risico's

Wat is bij het Privé Shortlease contract inbegrepen?

Onze Privé Shortlease contracten zijn op basis van Full Operational Lease. Dat betekent dat de verzekering, het onderhoud, de bandenwissels, de rente, vrije kilometers, BTW en wegebelasting bij het contract zijn inbegrepen. Het enige dat u nog moet doen is tanken of uw elektrische auto opladen. Zo weet u op voorhand precies wat u kunt verwachten en loopt u niet tegen onvoorziene kosten aan. 

Altijd rijden in de nieuwste auto's

Bij Century Shortlease rijdt u altijd in de nieuwste modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagens. Zo bent u verzekerd van kwalitatief zeer goede auto’s en zit er altijd wel een auto bij die voldoet aan uw wensen. Van kleine stadsauto tot een volwaardige SUV, alles is mogelijk met Privé Shortlease bij Century Shortlease. U heeft vanzelfsprekend de keuze uit een auto met een volledige verbrandingsmotor, een auto met een hybride motor of een volledig elektrische auto. Al onze auto’s zijn binnen 24 uur beschikbaar, waardoor u snel kunt rijden in de door u gewenste auto.

Benieuwd naar ons aanbod? Via de onderstaande knop kunt u ons volledige aanbod bekijken.

Voor wie is Privé Shortlease geschikt?

Privé Shortlease is bij uitstek geschikt als voorloopauto. Privé Shortlease leent zich daarnaast uitstekend voor mensen die niet vast willen zitten aan een langlopend leasecontract. Met Privé Shortlease beperkt u de financiële risico’s en voorkomt u torenhoge afkoopboetes.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen:

 • Privé Shortlease is iets voor u wanneer u te allen tijde in de nieuwste auto's wilt rijden.
 • Indien u meerdere auto's wilt proberen leent Privé Shortlease zich daar perfect voor.


Goed om te weten
Voor wij een Shortlease aanvraag goedkeuren, doen wij altijd eerst een kredietcheck om te bepalen of de gegevens in de aanvraag voldoen aan onze eisen.