Service op locatie

  • Century
pagebanner_Service_op_Locatie.jpg

U komt voor servicewerkzaamheden niet naar ons toe. Wij komen naar u toe. Wel zo gemakkelijk!

We zijn de komende maanden aan het proefdraaien op meerdere locaties in de provincie Groningen. Meld u aan.


Kleinere werkzaamheden aan uw auto kunnen straks op locatie worden uitgevoerd. Wij gaan naar u toe in plaats van dat u met uw auto naar onze werkplaats komt. Wel zo gemakkelijk toch? In beginsel kiezen we voor centrale plekken in steden en dorpen in Groningen en Drenthe. Het is echter niet ondenkbaar dat onze serviceverlening op termijn wordt uitgebreid met service bij u aan huis.

Bij service op locatie gaat het om kleinere werkzaamheden aan uw auto. Denk hierbij aan diagnoses stellen, vervangen van ruitenwissers en lampen, bijvullen van vloeistoffen, ster in de voorruit reparaties,  checks, et cetera.

Niet alle werkzaamheden kunnen en mogen wij op locatie uitvoeren. We dienen ons uiteraard aan alle voorschriften te houden. Signaleren we iets wat we ter plekke niet kunnen oplossen, dan plannen we direct een afspraak met u in voor een werkplaatsbezoek op één van onze servicevestigingen naar keuze  en op een moment die u het beste uitkomt. 

PROEFPERIODE

Sinds mei van dit jaar tot eind van dit jaar zijn we aan het proefdraaien met service op locatie en kunt u allereerst bij ons terecht voor een GRATIS Century check*. De check neemt ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag. Tijdens deze gratis check wordt uw auto gecontroleerd op:

Banden > profiel, slijtagepatroon en bandenspanning
Ruiten > ruitenwissers, werking ruitensproeiers, steenslag voorruit
Verlichting > werking koplampen, werking achterlichten
Vloeistoffen > oliepeil, niveau ruitensproeiervloeistof, niveau koelvloeistof

De bevindingen van het proefdraaien worden gebruikt voor de verdere uitrol.

Komende data/locaties:

Data

Tijdstip

Locatie

gedurende de wintermaanden vindt er geen Service op Locatie plaats. Nieuwe data in 2017 worden gepland.    

 

* De check is geen onderhoudsbeurt, maar een controle van bovenstaande punten. Aan de uitgevoerde controle kunnen geen rechten worden verleend en het is slechts een momentopname. Wij adviseren u met betrekking tot onderhoud de fabrieksvoorschriften aan te houden.