VOLKSWAGEN ONDERHOUD TIPS EN UITLEG

Onderhoud, schade, banden of ruitenservice? Voor iedere Volkswagen, van vrijwel nieuw tot al iets meer op leeftijd, vindt u bij ons alles onder één dak. Wij gaan voor uiterst tevreden klanten!

Altijd vaste lage onderhoudsprijzen en 10x werkplaatsvoordeel voor uw Volkswagen!

Wie een Volkswagen rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Klik op onderstaande links voor prijzen, uitleg en tips over diverse vormen van onderhoud en reparaties voor uw Volkswagen. Bekijk ook eens onze service video's en download de handige Volkswagen service app.


APK

Wij beschikken over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Volkswagen vakkundig uit te voeren. Én voordelig. Oftewel gratis i.c.m. longlife servicebeurt of € 25 bij alleen een APK.
 

Airco-onderhoud

Aircocheck en uw aircosysteem onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling voor € 139.

Bandenservice

Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteert Volkswagen alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Volkswagen Economy Service

Ook als uw Volkswagen al een beetje op leeftijd is, verdient deze de grootste zorg. Volkswagen Economy Service is vaste lage onderhoudsprijzen voor Volkswagen modellen die al wat langer meegaan. Al vanaf € 130!

Express Service

Brandt er een storingslampje? Lampje stuk? Tikkend geluid? Express Service; direct geholpen worden zonder afspraak, snel weer mobiel.

Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp in bijna heel Europa bij een dealeronderhouden auto. Bij pech in binnen- of buitenland belt u het pechhulp servicenummer. De dichtstbijzijnde merkdealer of andere professionele hulpverlener komt dan naar u toe. 24 uur per dag.

Originele Volkswagen onderdelen

Sleutelt u zelf aan uw Volkswagen? Bij ons kan iedereen terecht voor het kopen van originele onderdelen van de diverse merken. Voor onze zakelijke klanten is hiervoor een speciaal programma ontwikkeld genaamd NORA.

Regulier onderhoud / Verlengde onderhoudsintervallen (Longlife Service)

U wilt altijd op uw Volkswagen kunnen vertrouwen. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Century als erkend Volkswagen-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Check de vaste lage onderhoudsprijzen!

Ruitenservice

Ruitschade aan uw Volkswagen? Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Bij ruitvervanging is het voordeel dat uw auto voor 100% blijft voldoen aan de eventueel geldende fabrieksgarantie.

Schade aan uw Volkswagen

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig hebben onze schadevestigingen wel een scherpe blik. U kunt altijd rekenen op de beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld.  

Volkswagen Service Dialoog

Volkswagen Service Dialoog is een service waarbij een medewerker van de Volkswagen dealer samen met u de auto inspecteert. Uw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd. U ontvangt een gedegen service advies.

Download voor nog meer tips en uitleg de Volkswagen service app.