ŠKODA ONDERHOUD TIPS EN UITLEG

Onderhoud, schade, banden of ruitenservice? Voor iedere ŠKODA van vrijwel nieuw tot al iets meer op leeftijd, vindt u bij ons alles onder één dak. Wij gaan voor uiterst tevreden klanten!

  • Altijd vaste lage prijzen!
  • Altijd  4 jaar garantie! 

Wie een ŠKODA rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Klik op onderstaande links voor prijzen, uitleg en tips over diverse vormen van onderhoud en reparaties voor uw ŠKODA. Bekijk ook eens onze service video's en download de handige ŠKODA service app.

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijgt u 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Century Autogroep als officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.
 

APK

Wij beschikken over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw ŠKODA vakkundig uit te voeren. Én voordelig. Oftewel gratis i.c.m. longlife servicebeurt of € 25 bij alleen een APK.


Airco-onderhoud

Aircocheck en uw aircosysteem onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling voor € 139.

Bandenservice

Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteert Audi alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Express Service

Brandt er een storingslampje? Lampje stuk? Tikkend geluid? Express Service; direct geholpen worden zonder afspraak, snel weer mobiel.

Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp in bijna heel Europa bij een dealeronderhouden auto. Bij pech in binnen- of buitenland belt u het pechhulp servicenummer. De dichtstbijzijnde merkdealer of andere professionele hulpverlener komt dan naar u toe. 24 uur per dag.

Originele ŠKODA onderdelen

Sleutelt u zelf aan uw ŠKODA? Bij ons kunt u, zowel particulier als zakelijk, terecht voor het kopen van originele onderdelen van de diverse merken. Voor onze zakelijke klanten is hiervoor een speciaal programma ontwikkeld genaamd NORA.

Regulier onderhoud / Verlengde onderhoudsintervallen (Longlife Service)

U wilt een ŠKODA die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Century als erkend ŠKODA-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Check de vaste lage onderhoudsprijzen!

Ruitenservice

Heeft u ruitschade aan uw ŠKODA? Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Bij ruitvervanging is het voordeel dat uw auto voor 100% blijft voldoen aan de eventueel nog geldende fabrieksgarantie.

Schade aan uw ŠKODA

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig hebben onze schadevestigingen wel een scherpe blik. U kunt altijd rekenen op de beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld.  

Download voor nog meer tips en uitleg de ŠKODA service app.