AUDI ONDERHOUD TIPS EN UITLEG

Onderhoud, schade, banden of ruitenservice? Voor iedere Audi, van vrijwel nieuw tot al iets meer op leeftijd, vindt u bij ons alles onder één dak. Wij gaan voor uiterst tevreden klanten!

Altijd vaste lage onderhoudsprijzen en 10x werkplaatsvoordeel voor uw Audi!

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Klik op onderstaande links voor prijzen, uitleg en tips over diverse vormen van onderhoud en reparaties voor uw Audi. Bekijk ook eens onze service video's en download de handige Audi service app.

APK

Wij beschikken over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig. Oftewel gratis i.c.m. longlife servicebeurt of € 25 bij alleen een APK.

Airco-onderhoud

Aircocheck en uw aircosysteem onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling voor € 139.

Bandenservice

Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteert Audi alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Express Service

Brandt er een storingslampje? Lampje stuk? Tikkend geluid? Express Service; direct geholpen worden zonder afspraak, snel weer mobiel.

Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp in bijna heel Europa bij een dealeronderhouden auto. Bij pech in binnen- of buitenland belt u het pechhulp servicenummer. De dichtstbijzijnde merkdealer of andere professionele hulpverlener komt dan naar u toe. 24 uur per dag.

Originele Audi onderdelen

Sleutelt u zelf aan uw Audi? Bij ons kunt u, zowel particulier als zakelijk, terecht voor het kopen van originele onderdelen van de diverse merken. Voor onze zakelijke klanten is hiervoor een speciaal programma ontwikkeld genaamd NORA.

Regulier onderhoud / Verlengde onderhoudsintervallen (Longlife Service)

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Century als erkend Audi-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Check de vaste lage onderhoudsprijzen!

Onderhoud oudere bouwjaren

Ook als uw Audi al een beetje op leeftijd is, verdient deze de grootste zorg. Check de vaste lage Audi onderhoudsprijzen voor de Audi A2, A3, A4, A6, A8, Q7 en TT. Al vanaf € 190!

Ruitenservice

Heeft u ruitschade aan uw Audi? Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Bij ruitvervanging is het voordeel dat uw auto voor 100% blijft voldoen aan de eventueel nog geldende fabrieksgarantie.

Schade aan uw Audi

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig hebben onze schadevestigingen wel een scherpe blik. U kunt altijd rekenen op de beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld.  

Download voor nog meer tips en uitleg de Audi service app.