Garantiewerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor alle garantiewerkzaamheden voor uw Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen én met een gratis controle van uw auto aan het einde van de garantieperiode voorkomt u verrassingen.

Niets zo vervelend dan een mankement aan uw auto, maar het kan voorkomen. Als het mankement binnen de garantievoorwaarden valt, repareren wij het uiteraard op onze kosten.

GRATIS vervangend vervoer

Brengt u uw auto bij een Century vestiging voor garantiewerkzaamheden? Dan kunt u altijd aanspraak maken op gratis vervangend vervoer. Hierbij wordt uitgegaan van vervangend vervoer op basis van het kleinste model per merk inclusief 100 vrije kilometers. De brandstofkosten zijn niet inbegrepen en de auto dient volgetankt ingeleverd te worden.

GRATIS einde garantie controle

Voorkom teleurstellingen. Stel er is een mankement die binnen de garantiewerkzaamheden valt, maar waar u na het verstrijken van de garantieperiode pas mee naar ons toe komt, dan kunt u geen aanspraak maken op garantie en dient u zelf de kosten voor het verhelpen van het mankement te dragen. Met de einde garantie controle proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen. Een monteur checkt uw auto op alle 'garantie onderdelen'. Komt hij iets tegen wat binnen de garantiewerkzaamheden valt? Dan wordt dit voor u verholpen. 

De gratis einde garantie controle geldt voor alle mogelijke garanties die op uw Audi, Volkswagen (bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA zitten. Voorwaarde is alleen wel dat de auto gedurende de garantieperiode conform de fabrieksvoorschriften is onderhouden bij de officiële merkdealer. Het gestempelde onderhoudsboekje moet getoond kunnen worden. Wij kunnen u vanzelfsprekend geen 100% zekerheid bieden dat er zich na het verstrijken van de garantieperiode geen mankementen voordoen. Een auto is en blijft een stuk techniek.