201908-Mii-electric 5.jpg

SEAT Mii electric

Net zo compact, 100% elektrisch

SEAT Mii electric

Onze Mii ken je waarschijnlijk wel: de compacte, kleurrijke stadsauto met verrassend veel ruimte binnenin. De Mii electric heeft hetzelfde karakter, maar dan volledig elektrisch. Waarom? Omdat we ook in de toekomst willen genieten van de wereld om ons heen. Het verminderen van de CO2-uitstoot speelt hierbij een grote rol. De Mii electric rijdt niet alleen volledig CO2-neutraal, maar accelereert ook nog ‘ns bijzonder snel. Zo combineert ‘ie als geen ander krachtige prestaties met duurzaamheid.

De kracht om verder te gaan

Een elektrische auto veel gedoe? Weinig pit? Niet de Mii electric. Na circa 5 uur aan de laadpaal heeft je Mii electric een volle accu** en rijd je tot wel 260 kilometer*. En optrekken, daar kan ons eerste elektrische model ook wel wat van. In slechts 3.9 seconden zit je van 0 tot 50 kilometer per uur. Dus gaat het stoplicht op groen? Dan ben jij als eerste weg.

Maak jouw uitvoering compleet met een optiepakket naar keuze

Pakket 1

Luxe features.

 • Parkeersensoren achter
 • Regen- en lichtsensor met “coming en leaving home”-functie
 • Cruise Control
 • Interieur sfeerverlichting

Pakket 2

Comfortabel & veilig.

 • Verwarmbare voorstoelen
 • Elektrische en verwarmbare buitenspiegels
 • Verwarmbare voorruit

Pakket 3

Naar jouw wens.

 • In hoogte verstelbare passagiersstoel
 • Bevestigingshaak in handschoenenkastje
 • In delen neerklapbare achterbank
 • Dubbele laadbodem

Vernieuwd dashboard

We hebben de cockpit extra compleet uitgerust. Denk aan een radio met 6 speakers, 5 inch kleurendisplay, ambient lighting en smartphone-integratie met telefoonhouder.

Verwarmbare voorstoelen

Hoe koud het buiten ook is, binnen in je Mii electric zit je altijd comfortabel warm.

Buitenspiegels in carrosserriekleur

Dankzij buitenspiegels in carrosseriekleur ziet de Mii electric er strak en gestroomlijnd uit. Extra veilig: in de buitenspiegels zitten ook knipperlichten.

16 inch lichtmetalen velgen

Ga je voor de Mii electric? Dan is deze uit te rusten met optionele 16 inch lichtmetalen velgen in stijlvol mat grijs.

201908-Mii-electric 11.jpg

Drive Mii app

Maak van je telefoon je eigen multimediasysteem. Bedien je media, navigatie en instellingen gemakkelijk via de speciale Drive Mii app.

201908-Mii-electric 14.jpg

Verkeersbord­herkenning

Mis nooit meer een verkeersbord. Je Mii scant ze en toont je de belangrijkste borden. Zeg maar doei tegen je snelheidsboetes.

201908-Mii-electric 10.jpg

Ruime kofferbak

Heb je de stoelen omhoog? Dan is de kofferbak 250 liter groot. Doe je de stoelen naar beneden, dan neemt de ruimte toe tot wel 923 liter.

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.

Mii electric

Contact
Kan ik u helpen?