202303-seat-voorjaar-011.jpeg

Meer lente voor minder, OH!

Met onze voorjaarsacties zijn jij en jouw SEAT klaar voor de lente. Plan nu een Aircocheck voor € 25, Airco service vanaf € 139* of jouw bandenwissel.

Klaar voor de lente

Bandenwissel

Met de lente op komst is het weer tijd om je winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Dit regelen we voor je. Zo kun jij zonder zorgen van de lente genieten in jouw SEAT.

Geniet van een fris voorjaar

Airco onderhoud

Ruik je vreemde luchtjes of is het lang geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Laat voor slechts € 25 je airco controleren op de werking. Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje voorjaar.

Aircoservice

Vanaf € 139

Heeft jouw airco service nodig? Vanaf € 139* wordt het systeem opnieuw afgevuld met koudemiddel en wordt er een geurbehandeling uitgevoerd. Het is geadviseerd om dit 1x per 3 jaar te doen, zodat het systeem altijd goed blijft functioneren en je fris de weg op kunt. Ook voorkom je hiermee muffe geurtjes, bacteriën en schade aan de compressor.

Alle voordelige voorjaarsaccessoires

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart t/m 31 mei 2023.

*Voor auto's vanaf modeljaar 2016 geldt een tarief van € 199.

**Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

***Aanbod van toepassing op het huidige model gamma en alleen op afneembare en wegklapbare trekhaken. Vraag jouw service partner of de aangeboden trekhaak met korting ook geschikt is voor jouw SEAT.