SEAT Ateca inruilpremie bij Century

Nu € 1.000 extra inruilvoordeel op een nieuwe SEAT Ateca!

Extra inruilpremie op een nieuwe SEAT Ateca

Heb je interesse in een nieuwe SEAT Ateca en wil je jouw huidige auto inruilen? Dan heb je geluk! Je krijgt nu namelijk € 1.000 inruilpremie bovenop de inruilwaarde van je huidige auto wanneer jij kiest voor een nieuwe SEAT Ateca.

Ontdek de nieuwe SEAT Ateca

Strakke lijnen, flinke bumpers en stoere velgen. Aan uitstraling ontbreekt het de Ateca niet. De dynamische LED-achterlichten, opvallende bumpers en sierlijke letters zorgen ervoor dat ook de achterkant van de Ateca gezien mag worden. De Full LED-koplampen zetten niet alleen je omgeving in de schijnwerpers, maar jou ook. De stoere voorkant laat zien dat de Ateca weet wat 'ie wil.

Interieur van de SEAT Ateca

Bedien bijna alle functies van je auto met het multifunctionele stuur of het standaard 8.25 inch touchscreen. Makkelijker wordt het niet. Je spiegels bijstellen, dat doe je in de Ateca gewoon vanuit je stoel. De elektrische bediening is geïntegreerd in de deur en zo altijd binnen handbereik. Met het makkelijk te bedienen 9.2 inch mediasysteem luister jij je favoriete podcasts, praat je bij met je contacten of navigeer je naar vakantiebestemming. Met comfortabele stoelen voor de bestuurder en de bijrijder snappen we dat jij graag een rondje extra rijdt.

Enthousiast?

Meer over de nieuwe Ateca

Wil jij alles weten over de nieuwe SEAT Ateca? Bekijk dan de modelpagina en kom alles te weten over onze meest succesvolle SUV.

Zie je het zitten?

Stel 'm samen

Zie jij jezelf al zitten in de nieuwe SEAT Ateca? Bekijk dan alle mogelijkheden voor kleuren, velgen en opties in de configurator.

Voorwaarden

De inruilpremie-actie is geldig voor kentekenaanvragen van 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease, en geldt alleen voor de SEAT Ateca. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag ons naar de voorwaarden.